Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en de antwoorden waar je naar vraagt super
Pluspunten
Vlot en snel lijkt overtoom wel!!!!!
VerbeterpuntenGa zo doooooooooooooor
Pluspunten
duidelijke website- voordeliger geprijsd
Pluspunten
Echt een geweldige levering super snel
Pluspunten
Goede producten en snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede communicatie, je weet waar je aan toe bent.
Pluspunten
Zeer goede afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
Netjes en snel afgeleverd
Pluspunten
Mooi aanbod. Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenDit is pas de eerste keer dat ik bestel en dit is prima gegaan.
Pluspunten
Snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik werd zelf gebeld, omdat het pakketje via postnl kon i.p.v. pakketdienst. Het was goed verpakt met factuur en eventuele retourpapieren. Helemaal tevreden!
VerbeterpuntenPrima, geen verbeterpunten te bedenken....
Pluspunten
VerbeterpuntenBeoordeling later opvragen,na 2 dagen kun je niet zeggen of het goed werkt
Pluspunten
bijzonder vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon snelle afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit, snelle levering, levering in vele landen.
Pluspunten
zending verzonden terwijl betaling nog onderweg was . dank voor vertrouwen
Pluspunten
Snelle beantwoording en duidelijke afspraken. Snelle verzending. Niet goed, geld terug.
Pluspunten
Snelle terugkoppeling en handelen.
VerbeterpuntenZaterdag levering mogelijk maken
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.