Pluspunten
SuperB
Pluspunten
Vlotte service
Verbeterpuntenmomenteel geen
Pluspunten
Er werd gebeld dat de zwarte gps kippy niet voorradig was maar de blauwe wel. Heel netjes van ze om dit door te geven.
Pluspunten
- Vriendelijk te woord gestaan door medewerkster. - Mooie prijs voor producten (2 x spel) -
Verbeterpunten- Doos waarin bestelling geleverd werd was eigenlijk te klein (te smal) , waardoor 1 doos van een spel totaal ingedeukt was aan de onderzijde. (Dit doordat er andere spelletjes tegenaan geperst werden).. Erg jammer,aangezien het een cadeau was. - Geen bevestiging mail ontvangen na bestelling en betaling.
Pluspunten
Geweldige service en levering!
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Snelle levering in een goede verpakking. Er zat een Nederlandse beschrijving bij hoe je het wangslijm moest afnemen en tevens opsturen naar een Engels Lab. Na twee dagen dat ik het het opgestuurd kreeg ik een bevestiging middels een mail dat het monster binnen was en dat er ongeveer drie weken voor nodig om er achter te komen wat voor ras onze hond is. Dus we wachten het nu af.
VerbeterpuntenIk vind alleen de prijs voor een DNA onderzoek erg aan de prijzige kant. Ik heb het in de aanbieding gekocht,maar was nog €90,00 kwijt.
Pluspunten
Snelle reactie. Product was niet leverbaar, geld werd heel snel teruggestort.
Pluspunten
Bedrijf straalt betrouwb aarheid uit, en toont empathie.
VerbeterpuntenGa op deze goede weg Door. Ik blijf zeker bij U kopen.
Pluspunten
Goede snelle levering.Prima zo.
Pluspunten
Snelle service, ook ruilen heel snel!
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle levering en uitstekende service.
Pluspunten
Afspraak netjes nagekomen. Kwaliteit van product zeer goed
Pluspunten
Goede beoordelingen op internet, duidelijke website, snelle levering, duidelijke formulieren zoals factuur en eventueel retourformulier.
Pluspunten
Goede service. Perfecte levering. Goed advies.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijke productbeschrijving
Pluspunten
levering mooi op tijd
Pluspunten
Product was te groot, teruggestuurd,nieuwe kwam snel!
VerbeterpuntenJammer dat terugsturen zo duur is, 6,95 voor 2 honden schoentjes die niks wegen. Dan wordt het totaalplaatje toch aardig duur. Verder toppie!
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.