Pluspunten
goedkopere prijs
Pluspunten
prima bedrijf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
hele mooie retro hondenbuggy regenhoes en snel geleverd
Pluspunten
Ik vind de klantvriendelijkheid van dit bedrijf erg goed en kan daarom iedereen aanbevelen gebruik te maken van deze webshop. Wij hadden tgv een trieste gebeurtenis een product moeten terugsturen en dit was buiten de normale retourtermijn. Men had echter volledig begrip voor ons en gaf direct aan dat wij alsnog het product mochten terugsturen en kregen hiervoor het geld teruggestort.
Pluspunten
Prima service. Fijn aanbod om zonder bijbetaling een duurder artikel als vervanging te mogen ontvangen. Ik heb de hondenjas gebruikt om mijn hoog bejaarde alpaca te beschermen tegen de regen en kou.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed advies..snelle levering..snelle reacties op vragen.
VerbeterpuntenN.v.t
Minder e- mails
Pluspunten
Er waren onduidelijkheden over de bestelling waarop ze contact opnamen om teleurstelling te voorkomen Super!
Pluspunten
Mooie merkartikelen voor aantrekkelijke prijzen, groot assortiment
Pluspunten
snelle levering, overzichtelijke site
Pluspunten
Je krijgt wat je op de foto ziet. Snelle levering
Pluspunten
Goede snelle levering top
Pluspunten
Dierenshop doet zijn uiterste best om efficiënt en klantvriendelijk te zijn. Wanneer je een vraag of opmerking hebt dan krijg je vrijwel direct antwoord, afhankelijk van het tijdstip en dagdeel uiteraard.
VerbeterpuntenActueel bijhouden van de voorraad op de webshop is een verbeterpuntje.
geen tips wat mij betreft
Pluspunten
Schnelle levering en ben heel happy met het product.
Pluspunten
Uitstekend bedrijf. Efficiënt bedrijf. Klantvriendelijk bedrijf. Houden zo!
Pluspunten
Sneller levering
Pluspunten
Direct reactie op mijn apart gestuurde mail met de nodige informatie. snelle en correcte levering.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.