Pluspunten
Goed Verzorgt
Pluspunten
Snelle email informatie en snelle levering.
VerbeterpuntenBetere producten verkopen die doen wat beloofd wordt.
Beset Hein Bedankt voor je beoordelingen.Het verjaagsysteem mag je 3 weken uit proberen, werkt het niet naar behoren dan kan je het terug sturen en ontvang je het aankoop bedrag ex verzendkosten terug. Plaats de verjager in een hoek van de tuin ongeveer op 10 cm hoog en op stand 1 met flits aan. Probeer dit een week uit, mocht het dan nog niet werken neem dan contact op met ons. Wij weten wel dat het systeem niet goed werkt bij hele oude katten of hele jonge katten deze dieren zijn minder gevoelig voor geluid. Graag vernemen wij hoe het gaat Met vriendelijke groeten Guda dierenshop.nl
Pluspunten
Supersnelle levering en altijd correct!
Pluspunten
Na info via mail , gelijk antw
Pluspunten
Heel snel geleverd en goede kwaliteit.
Pluspunten
Bedrijf is O.K.
VerbeterpuntenLevering via "GLS" liet te wensen over. Bij onvoorziene afwezigheid lieten ze een briefje achter, zonder een 2-de aanbieding te voorzien. Ze leverden ongevraagd "bij buren" (2 huizen verder) waar enkel een zwaar dementerende 90-jarige weduwe woont. Zodat het urenlang vragen en zoeken werd (na hulp ingeroepen te hebben van één van de dochters) om mijn pakje te vinden.
Pluspunten
Er werd keurig contact met mij opgenomen toen er twijfels waren over de kleur. Ik werd vriendelijk geholpen. Super dat ze het voor de zekerheid checken. Mijn bestelling kwam alsnog op de eerder afgesproken datum aan. In de goede kleur!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Was per ongeluk iets in de verkeerde kleur geleverd, dit is super snel opgelost.
Pluspunten
VerbeterpuntenPrijs aan de hoge kant
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik was op zoek naar een innopet retro honden buggy Ik kwam op deze site en hij was in de juiste kleur leverbaar en nog goedkoop ook Kreeg meteen een tip van een regenhoes erbij Super attend
VerbeterpuntenIk heb een verbeter punt is dat de vervoeder de tijd erbij mag zetten ik heb nu de hele dag binnen gezeten Dat is het enige minpunt andere vervoederders geven namelijk aan dat je tussen een bepaalde tijd thuis mag zijn dat is fijn
Pluspunten
snelle levering en creditering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- Goede bereikbaarheid - Professioneel advies - vlotte service - Ruime keuze - voordelige acties/promo's
Verbeterpuntenecht zo'n service blijven geven! Dit onderscheidt jullie van de rest! * Als ik iets van opmerking zou mogen geven (die Belgen toch.. ), dan is het om de retour kosten op jullie kosten te laten verlopen en er een retour label (zelfklevend met barcode etc..) standaard bij te voegen. Ik heb wat moeten knoeien met een A-4 tje in 2 te scheuren, veel plakband en een permanent marker. En in het postkantoor plakken ze er dan een totaal ander Label op!! Leuk knutsel project, maar was uiteindelijk zinloos. Als particulier betaal je op retourneren volle pot (bijna 17€) terwijl als bedrijf je dankzij grote volumes gunstigere tarieven kan bespreken. Voor het geld van de retour kan ik bijna een extra item gekocht hebben.
Pluspunten
zijn snel en netjes
Verbeterpuntenmeer en betere informatie over het product. Is nu gokken wat er goed is of niet. Informatie klopte niet met product.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk over het en wanneer verzenden van het product.
VerbeterpuntenMisschien levering in de namiddag door GLS daar mensen s'morgens niet thuis zijn.
Pluspunten
Prima service en value for money. Snelle levering en adequate info over leverdag en tijdstip.
VerbeterpuntenHouden zo .
Pluspunten
Garden protector 2 werkte niet meer, binnen 3 dagen een nieuwe in huis. Perfect
Pluspunten
Goed bereikbaar voor eventuele vragen
Pluspunten
supersnelle levering.
VerbeterpuntenJammer dat GLS het pakket pas na 3 werkdagen (bij niet thuis) bij het ophaalpunt deponeert. (dit is geen klacht naar dierenshop.nl)
Pluspunten
zo doorgaan
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.