Pluspunten
Snelheid van bezorging, prima en het contact met klant is ook prima. Werden goed op de hoogte gehouden van het pakket.
VerbeterpuntenKunnen niks bedenken
Pluspunten
Zeer content over alles doe zo voort
Verbeterpuntenneen voor mij is alles oke
Pluspunten
Nette, duidelijke communicatie en snelle levering. Pakketje ook erg netjes verpakt met bijgevoegde informatie.
Pluspunten
De eerste bestelling werd correct afgeleverd dagelijks vechten gemiddeld 6 honden om het speeltje en zijn allemaal tevreden.
Pluspunten
Enorm tevreden over de informatie en geleverde producten. Snelle reactie op vragen via e mail. Telefonisch goed bereikbaar. Snelle en zeer goede service en de bestelling de volgende dag al in huis. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Voor de aanschaf van een honden fietskar/buggy konden we zonder problemen bij deze mensen thuis langs komen om de verschillende producten eerst te zien. Een zeer aan te bevelen online bedrijf.
VerbeterpuntenNiet altijd makkelijk zoeken op de website.
Pluspunten
Toen men 1 product niet kon leveren heeft men direct telefonisch contact opgenomen en heeft een alternatief voorgesteld. Dit bedrijf denkt met zijn klant mee.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Geen idee, maar altijd snel en netjes en nooit dat het er niet is. Complimenten!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede site, veel informatie over het product en goede foto's Maakt het fijn om een goede keus te maken
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Nog weinig ervaring met Dierenshop.nl. Bestelling en levering van het product zijn prima gegaan. Product voldoet aan de verwachting. Communicatie alleen via e-mail gegaan.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen.
Pluspunten
Snelle levering. Mooi en super goed product . Makkelijke gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Supersnelle levering! Ik werd heel goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevond!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering! Het product Muskil was al geruime tijd bij herhaling in de gewone winkels niet leverbaar, maar De Dierenshop had/heeft het goed op voorraad. Prima gedaan!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Goede communicatie over produkten en geven goed aan als iets langer duurt of je niet liever ander product wil of liever wil wachten vind ik erg goed!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
heb nog maar 1 bestelling gedaan, heb nog niet echt veel ervaring opgedaan met het bedrijf, eerste bestelling is vlot en correct verlopen
Verbeterpuntentot nu toe geen enkel
Pluspunten
Snelle bezorging, goed product .
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.