Pluspunten
IK had super snel een reactie dat iets niet op dit moment leverbaar was maar er werd zonder bij betaling een duurdere variant aangeboden. Super service
Pluspunten
Zeer snelle levering. Top.
Pluspunten
Prima service, snel & het tuigje zat goed verpakt!!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Netjes gebeld dat de kleur van een waterfles er niet meer was, samen met een hele aardige mevrouw een leuk gesprek gehad en een andere kleur uitgezocht!
?? Weet niet waar ik kritiek kan plaatsen. In dit beoordelingsoverzicht zijn enkele punten NVT. Maar dat rood laten levert de opmerking op dat nog niet alle regels zijn ingevuld. Heb geen kritiek op het apparaat of op uw bedrijf.
Pluspunten
Bij dierenshop.nl is het juiste adres voor de aankoop van al uw dieren benodigdheden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Mevrouw Guda Zeeman bezit de kennis van het verleden aangevuld met de wetenschap van het heden.
VerbeterpuntenGeen op en aanmerkingen aan toe te voegen.
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntenjuiste product op sturen, wat de klant heeft besteld !
Pluspunten
Om aan te bevelen.
Pluspunten
Altijd correct
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Ik had een buggy besteld, de volgende belde zij mij met de mededeling dat de kleur die ik had uitgekozen op dat moment niet leverbaar was. Er werd een goed alternatief geboden. Medewerker was zeer aardig en attent. prima service! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.
weet ik niet
Beste Y Koopman Bedankt voor je reactie, je mag hem 3 weken uitproberen functioneert hij niet goed stuur hem dan terug, het aankoop bedrag wordt dan terug gestort. Zet hem in een hoek van de tuin ong 20 cm hoog en op stand 1. Je mag hem ook omruilen voor gardenprotector 2 , deze heeft hele goede recensies voor het verjagen van katten. Graag hoor ik je reactie http://www.dierenshop.nl/anti-steenmarter-katten-etc-verjaag-systeem-beste-resultaat.html Met vriendelijke groeten Guda
Pluspunten
Lage prijs voor een catfence en snelle levering. Geen ervaring met service tot nu toe.
Pluspunten
Duidelijke website. Voortgang bestelling en bezorging goed aangegeven.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gewoon goed
Pluspunten
Erg correct, supersnel en volledig in de communicatie. Zorgvuldig verpakt, goed product. Helemaal tevreden!
Pluspunten
Fantastische nazorg en garantie
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Ik moest per trein mijn bestelling ophalen omdat ik de buggy met urgentie nodig had, maar de eigenaar van dierenshop.nl heeft mij de moeite bespaard zodat ik niet nog eens een andere vervoer middel hoefde te nemen om naar de winkel te gaan en de buggy naar het treinstation gebracht. Een uitstekende service! Mijn dank hiervoor.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Correct nakomen van afspraken. Snelle levering.
Pluspunten
Snel en volgens toezegging.
VerbeterpuntenNog geen idee.
Pluspunten
woordvoerster kwam zelf met telefoontje dat ze een ander model opperde , op grond van mijn informatie. goede voorlichting. prettige , snelle levering. gemakkelijk demonteerbaar. ik kan m voor labrador niet lang gebruiken, maar dat wist ik. enige minpunt, te fragiele lijnen en haken, en loshangende haak , gemakkelijk voor de hond te pakken.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.