Pluspunten
Ik werd netjes opgebeld dat mijn bestelde artikel niet leverbaar was en er werd een alternatief aangedragen. Die is prima op tijd bezorgd.
Pluspunten
Prima meegedacht toen het bestelde artikel niet op voorraad was, snel een goeie oplossing gevonden en dus alsnog snel geleverd. Zat de hele wereld maar zo in elkaar!
VerbeterpuntenOp de site iets duidelijker / eerder melden hoe lang de levertijd is. Dit werd wel duidelijk, maar pas tegen het eind van het bestel-proces. Ik had bijna niet besteld omdat het vooraf niet te zien was.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goed product.
Verbeterpunten-
Positive
It is not on purpose that I grade Follow Up agreements, Knowledge & Skills, Staff/employees low..reason is because I did not have any interaction with anyone with regards to these 3 sections.
SuggestionsService was efficient, no further suggestions
Pluspunten
tot op heden geen problemen
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing mag wel wat duidelijker beschreven worden . Indien we een adapter willen aansluiten ,dit staat nergens beschreven vermelding garantie termijn onbekend.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie site en makkerlijk bestellen en snel in huis Top
Pluspunten
De levering was correct en netjes zoals afgesproken op Zaterdag ochtend. Ga hier zeker vaker bestellen
blijf het vervelend vinden dat je de hele dag moet wachten wanneer ze het pakketje komen afgeven moet toch te doen zijn om te zeggen in dat uur zijn we er als er geen onverwachte dingen gebeuren
Pluspunten
Duidelijke website, supersnelle levering
Pluspunten
Prima, service betrouwbaar en snelle levering.
Pluspunten
Keurig verpakt. Duidelijke rekening. Klacht over bezorging is snel opgepakt en naar volle tevredenheid afgehandeld.
VerbeterpuntenFijn dat ook de website de juiste informatie geeft.
Beste Ariet Bedankt voor je beoordeling, het spijt me dat wij de levering niet hebben kunnen verzenden op de manier zoals u verwacht had. De bestelling is vrijdag avond om 22.10 geplaatst en verzonden op maandag , vanaf dat tijdstip konden wij geen levering meer voor elkaar krijgen op zaterdag. Ook voor de maandag lukt dat niet omdat de pakket al weg waren. Onze winkel is net overgegaan op een nieuw systeem, we hebben het nu ook aangepast. Gaarne willen wij het bedrag van de expres kosten terug storten. Wachtend op uw antwoord Met vriendelijke groeten Guda dierenshop.nl
Pluspunten
Vlot!
Pluspunten
Betrokkenheid van het personeel voor de bestelling
VerbeterpuntenGa in zee met een ander bezorgingsdienst want deze komt zo'n afspraak niet na
Pluspunten
Ben zeer tevreden over Dierenshop.nl. Informatie op website gevonden en had nog wat vragen of extra opties. Gebeld met Dierenshop.nl, er werd gelijk antwoordt gegeven op mijn vragen. Men ging zelf proberen of bepaalde extra's wel mogelijk waren. Toen dit niet ging gelijk goede alternatieven aangeboden gekregen. Kort hierna via internet de bestelling geplaats en de volgende dag al mogen ontvangen in perfecte conditie. Super bedrijf!
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.