Pluspunten
Voor het eerst heb ik iets via internet besteld bij Dierenshop.nl Een paar keer heb ik telefonisch contact gehad voor productinformatie en de betaling . Alles is keurig geleverd, netjes verpakt en ook al was ik zelf aan de late kant met bestellen, toch was het binnen 24 uur bezorgd. Hopelijk werkt mijn bestelde artikel net zo goed als de service die Dierenshop.nl heeft
VerbeterpuntenNette en duidelijke site. Komen hun afspraken na. Heb verder geen verbeterpunten of tips om mee te geven.
Pluspunten
Had via internet besteld. Er stond bij dat het 2 werkdagen zou duren. De donderdag besteld en de vrijdag al in huis! Hier waren wij en onze kleine meid heel blij mee!
Pluspunten
hadden net wat we zochten
Verbeterpuntende omschrijving kan iets duidelijker.
Pluspunten
VerbeterpuntenGarantie op de werking? De mol en woelmuis stop geplaatst en het wordt alleen maar erger. Hoelang gaat dit door of wel hoelang houden zij dat vol? Als ze weer bezig zijn geweest verplaats ik de stop maar ze gaan 40 cm van de stop gewoon weer verder, wat moet ik nu doen?
Beste Boudewijn Wij hebben net contact gehad met de importeur, en het apparaat moet goed werken, probeer hem nog een paar dagen, werkt het dan nog niet, dan ruilen wij hem om voor een andere. Met vriendelijke groet Guda
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke antwoorden op mijn vragen voorafgaande aan de bestelling. Snelle en correcte aflevering. Komt afspraken goed na. Product was al deels ingesteld, en zeer compleet geleverd. Wat nazorg en garantie betreft heb ik nog geen ervaring, maar gezien het voorafgaande, heb ik daar alle vertrouwen in.
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Overzichtelijke site en adequaat bestelproces en levering
Pluspunten
Top bedrijf
Pluspunten
gamak van bestellen en snelheid van levering. Zeer goede kwaliteit van geleverd atribuut
Pluspunten
Duidelijke website. Juiste uitleg product. Goede service ook na retour.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Perfecte omgang met cliënt.
Pluspunten
Na telefonische afspraak over levering ..uitmuntend!!
Pluspunten
Snelle levering, goede begeleiding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed en zaken kundig te woord gestaan. Snelle levering. Binnen de 24 uur.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ondanks dat de bestelde draagzak van 4Lazy Legs in de bestelde kleur niet voorradig was toch een supersnelle reactie per email om de draagzak in een andere kleur te leveren. Na bevestiging van de nieuwe kleur binnen 24 uur geleverd. Mijn complimenten!!
Pluspunten
Goeie en snelle levering
nvt
Pluspunten
Dit bedrijf komt heel positief over, door de vriendelijke begeleidende brief en de snelle levering. Dit bedrijf komt zeer betrouwbaar over.
VerbeterpuntenGeen
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.