Pluspunten
Bij de hondenkar was een stukke pin mee geleverd. Een belletje en binnen een dag had ik een nieuwe pin.
VerbeterpuntenMisschien als er artikels uitverkocht zijn, wel op de site zetten en een datum erbij wanneer deze weer in de verkoop is. Ik wilde een hoes hebben voor de hondenkar. Zag 2 weken later dat deze er weer was. Heb het wel besteld maar door het lage bedrag moest ik wel extra kosten betalen
Pluspunten
na in eerste instantie naar een ander product(goedkoper) te hebben gekeken op jullie site, werd ons toch geadviseerd een wat sterkere hondenbuggy te kopen. meer wendbaar en ook de hoogte tov de persoon die duwt. na de bestelling, een snelle afhandeling en bevestiging van de betaling kregen wij al snel de mail dat alles besteld en geregeld was en dat de aflevering via de bezorgingsmaatschappij verder zou verlopen. onze cavalier king charles geniet ervan op het moment dat hij in het karretje wordt geplaatst en kijkt als een king om zich heen.
Pluspunten
Ik vond het een erg fijne afwikkelijng. Er was iets mis geggaan bij de verzending en ik werd hier keurig over gebeld. Goede service en communicatie. En ondanks de vertraging toch op tijd geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima deskundig te woord gestaan !!!
Verbeterpuntengeen !!!
ga zo door
Pluspunten
Accuraat, snelle levering, vriendelijk
Pluspunten
Ik zou zeggen zie beoordeling. Voor de meeste punten een 9. Dat is om de boel scherp te houden.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
vorig jaar september een steenmarterverjager besteld met adapter. begin december j.l. bleek de adapter niet meer te werken. op donderdag opgebeld en de volgende week dinsdag een nieuwe adapter in huis. dit gratis terwijl de garantie termijn 1 jaar was!!!! geweldige service!
Pluspunten
Goede en snelle levering, tevreden met het product
Pluspunten
snel en accuraat
Pluspunten
schoentje voor de hond besteld. snel en netjes bezorgt. hondje weer helmaal blij .dat ze nu weer mee kan lopen.
Pluspunten
Ben heel tevreden over de advisering van mijn bestelling over maatgeving. Daar sprak eerlijkheid en deskundigheid uit. Later ontving ik alsnog een tweede lampje dat als cadeau was meegegeven bij mijn bestelling en die helaas kapot was. Ik heb dit adres al aan enkle andere hondenvrienden doorgegeven.
Pluspunten
Zeer snel verzonden, Goed verpakt, degelijk speeltje
Pluspunten
Snelle en correcte levering van de bestelde producten. We moeten nog even afwachten of het gaat werken om de steenmarter en andere dieren te verdrijven om het huis en de auto. We hebben enige tijd terug last gehad van dieren die de kabels van de auto onder de motorkap hebben vernield.
VerbeterpuntenInfo over succesvolle ervaringen van gebruikers van de gekochte producten vermelden en werkzame tips doorgeven aan nieuwe gebruikers.
Pluspunten
erg vriendelijk personeel. 2 x telefonisch contact gehad, 1 keer over de maat van het hondenjasje in een grotere maat omdat ik dit niet goed kon zien op de site, goed geholpen. Heeft direct het nieuwe jasje opgestuurd en dit pas perfect. veel natuurlijke snacks, erg prettig, ik wil mijn hond het liefst natuurlijke snacks geven zonder kunstmatige toevoegingen.
Verbeterpuntenruimere keus in snacks
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.