Pluspunten
Gewoon prima zakendoen, ook bij niet functioneren van product neem dierenshop.nl zelf contact op, kom er graag bij terug!
VerbeterpuntenPrijs / kwaliteiten zal niet aan dierenshop.nl liggen , maar ook aan de fabrikant van verschillende producten.
Pluspunten
Alles was heel netjes geregeld. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en toen het product niet goed bleek was het binnen enkele dagen geruild. Ideaal!
Pluspunten
Mevr heeft de bandjes van alle hondenjasjes gemeten ,omdat onze Luca een stevig hondje is en wij geen passend jasje konden vinden. En ja hoor gevonden, wij helemaal blij !!
VerbeterpuntenGa zo door met de klantvriendelijkheid
Pluspunten
Uitstekende vraagstelling over de problemen om tot een keuze van antiblafband te komen en vervolgens uitleg over hoe daar mee om te gaan. Gezien de verhouding lengte en grootte van mijn hondje heeft de Dierenshop belangrijke maten gevraagd en is speciaal in het magazijn gaan meten welke maat jasje het beste zou passen.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
die zijn er niet
Verbeterpuntenze zouden wat klant vriendelijke moeten zijn,ik vind het een kut bedrijf
Pluspunten
Het enige wat ik kan zeggen over dit bedrijf iss vooral doorgaan.
Pluspunten
In alles géén opmerkingen Alles vd bestelling is volgens belofte oerfect verlopen
Verbeterpuntennee, ik was en ben perfect tevreden
Pluspunten
produkt dat inde praktijk niet werkte , werd na telefonische contact , waarin gevraagd werd hoe of wat, zonder problemen terug genomen. Was niet verplicht een gelijk soort produkt te kopen, wel gedaan. Echt snelle levering, goede website
Pluspunten
Altijd klant vriendelijk en behulpzaam en altijd alles optijd binnen en alles goed van kwaliteit en goede nazorg bvd
Pluspunten
Het bleek dat ik te veel betaald had aan verzendkosten, dit had ik zelf niet in de gaten gehad. Tot mijn verbazing zat er 5 euro bij mijn pakketje ingesloten met het bericht dat te veel had betaald. Dit vind ik heel netjes en attent. Ik ga zeker nog eens bestellen bij dit bedrijf! Topservice
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goed product en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke informatie, snelle, snelle levering en goede prijs- kwaliteitverhouding. Ik heb wat het product betreft geen klachten en zodoende dus ook geen reclamaties o.i.d. hoeven doen.
Pluspunten
De sterren hier boven geven het al aan. Hele fijne site met goede kwaliteit spullen.
Pluspunten
Duidelijke website met veel artikelen, die allemaal gemakkelijk te vinden zijn. Maar buiten dat ook een heel prettige persoonlijke service en goed advies wanneer dat gevraagd wordt. Mooie mix van moderne snelheid en ouderwetse behulpzaamheid.
Pluspunten
Klantvriendelijk, behulpzaam, de informatie op een leuke manier verstrekken
VerbeterpuntenNee, doorgaan met deze service!
Pluspunten
Had verkeerde artikel besteld,werd binnen een paar dagen omgeruild
Pluspunten
Korte lijn!
VerbeterpuntenBetere informatie over de inhoud van het standaardpakket.
Pluspunten
duidelijke ene snelle communicatie toen ik een vraag had over een bestelling. ook snelle bezorging
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen Goede communicatie Prima kwaliteit/prijs. Dus ik ben zeer tevreden
Pluspunten
gemaakte afleverafspraak goed nagekomen
Verbeterpuntenhelaas is eerste aflevering mislukt door fout aan zijde dierenshop. is goed opgelost
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.