Pluspunten
Overzichtelijke site en hele scherpe prijzen. Super goede service. Deskundig advies en snel antwoord op vragen. Goede bereikbaarheid van de klantenservice. Snelle levering en alles keurig netjes verpakt!!!
Pluspunten
We bestelden laat op de middag een Petsafe catfence en de volgende dag hadden we alles al binnen. Alles zat keurig verpakt. Door een eigen fout hadden we teveel besteld. Deze materialen konden we terug sturen en we ontvingen erg vlug ons geld terug. Goede service, prettige en vriendelijke communicatie.
VerbeterpuntenDe website oogt wat rommelig. We kregen een handdoek bij onze bestelling, maar dit heeft niet echt veel meerwaarde. Een kattenspeeltje was bijvoorbeeld ook leuk geweest. Maar je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, dus ook met de handdoek zijn we blij.
Pluspunten
ALLES VOLGENS AFSPRAAK. EN ALLES WORDT KEURIG AFGEWERKT.
Pluspunten
Bij ijn bestelling werden verzendkosten berekend wat ik heel normaal vind. Achteraf bleken de verzendkosten lager te zijn dan ik had betaald. Het resterende bedrag zat netjes bij de levering. Dat noem ik eerlijk zaken doen, super.
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Hondenbril besteld, was te groot (zelf verkeerd besteld), zonder enig probleem geretourneerd en zonder verzendkosten opnieuw geleverd.
Pluspunten
dit is eerste bestelling maar ben zeer te vreden
Verbeterpuntennog niet nodig gehad
Pluspunten
alle gut- allens good
Pluspunten
Persoonlijk kontak met klanten, vriendelijk
VerbeterpuntenHeeft u nog verbeterpunten of tips over dvriendelijkst nu echt niet
Pluspunten
heel snelle levering, groot aanbod,
Verbeterpuntenkoerierdienst werkt niet altijd correct: pakket zomaar aan de deur laten staan. website is niet altijd even duidelijk; onderverdeling in subcategorieën is verwarrend
Pluspunten
Erg snelle levering en bij ruiling ook geen problemen, alles erg snel en goed geregeld.
Pluspunten
Ik kreeg keurig, zonder te vragen, de teveel betaalde verzendkosten geretourneerd!
VerbeterpuntenOndanks dat ik op donderdag had besteld, kreeg ik mijn bestelling pas zaterdag ipv vrijdag.
Pluspunten
Sinds de installatie van onze Garden protector heb ik mijn buren blij kunnen maken, sinds enkele weken hebben wij het apparaat aangeschaft en hebben de buren geen last meer van onze katten.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie en service. Goed meedenken en uiterst flexibel!
Pluspunten
Op zondag een bestelling van een honden DNA-test gedaan. Dezelfde dag kreeg ik bericht dat het artikel voorradig was. Tevens duidelijk gemaakt dat de levering naar een ander adres moest vanwege een verjaardag en het pakketje kregen we keurig INGEPAKT
VerbeterpuntenGeen, deze bestelling is perfect geregeld.
Pluspunten
ik had niet verwacht dat er zo snel geleverd zou worden echt super :)
Pluspunten
Snelle verwerking/aflevering van bestelde product.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering en zonder rompslomp!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie op de website.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
snelle correspondentie en levering, zeker een aanrader. dus zeer positief
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.