Pluspunten
Iets betaald, en later bedacht ik, toch maar niet.. Keurig afgehandeld,
VerbeterpuntenVoor mij moeilijk te beoordelen. Na de eerste bestelling niets meer besteld.
Bedankt voor uw beoordeling over DierenShop.nl. Wij hebben de honden buggy terug in ontvangst genomen en uw geld direct terug gestort op uw rekening. Wel jammer dat u ons het rapportcijfer 5 geeft voor personeel, kunt u dit toelichten of is het een misverstand?
Pluspunten
Voldoende keuze en info. Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct kennis beneden het niveau
Beste Paul Bedankt voor je reactie. Mocht het systeem totaal niet werken , dan mag je hem retour sturen naar ons. Tevens staat er wel duidelijk op de site vermeld dat het aparaat veel geluid maakt. Voeg copy factuur toe. Met vriendelijke groeten Guda dierenshop.nl
Pluspunten
*goede service *nemen netjes contact met je op. *vragen worden duidelijk beantwoord. *het systeem war we gekocht hebben werkt na behoren. *mooi huis met lieve dieren als je het pakketje komt ophalen.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat ik teveel betaalde verzendkosten terugkreeg.
Pluspunten
Heel prettig om na de bestelling een persoonlijke reactie te ontvangen, geeft meer vertrouwen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
de persoonlijke aandacht van Guda is fantastisch, ze komt al haar afspraken na, mailt meteen en beantwoordt op de juiste manie. levering snel. Waarom dan niet overal een 10? De prijs is elders wel eens lager maar ik ga meteen naar deze site. Helemaal tevreden, compliment!!!
Verbeterpuntenik zou het niet weten.....ga zo door, het wordt door ons gewaardeerd!
Pluspunten
Status van levering word je keurig van op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
goede en snelle levering, service perfect
Pluspunten
Ik heb geen contact gehad met een medewerker. Daar kan ik geen oordeel over geven. Misschien ook een goed teken want de site is erg duidelijk! Het plaatsen van de bestelling is makkelijk en de levering is snel. Ik zou hier zeker weer bestellen.
VerbeterpuntenGeen. Geen negatieve ervaringen.
Pluspunten
We zijn telefonisch zeer vriendelijk en deskundig geholpen, er wordt met je mee gedacht. De prijs en kwaliteit zijn goed. De snelheid van levering ook, als je zaterdag niet als bezorgdag telt. In ons geval vrijdagochtend besteld, maandagochtend bezorgd, wat als volgende werkdag gezien kan worden. Vragen achteraf werden prima afgehandeld, top!
Pluspunten
Fijn dat het product voorradig was. En spoedig naar Portugal verstuurd kon worden
Verbeterpuntennee verder prima
Bestelling beter controleren of alle bestelde items ook daadwerkelijk worden geleverd. Bij mijjn bestelling was maar een enkele batterij set geleverd terwijl er was betaald voor twee sets.
Klopt wij kwamen hier zelf ook achter en hebben u toen direct (voordat u deze beoordeling plaatste) het extra batterijen set geleverd uiteraard waren de verzendkosten voor onze rekening.
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie!!!
Pluspunten
gewoon weg goed behandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede afwikkeling van verkopen. ben erg tevreden over de aankopen die ik tot nu toe heb gedaan. Men word ook goed op de hoogte gehouden over verzenden en afsturen. ga zo door
VerbeterpuntenJa een hele dikke. Voor mij was het volgende een enorme afknapper. Als je een product verkoopt regel dan ook de mra afhandeling en schuif dit niet door naar de importeur. Ik kon toen ik het daar vroeg zelfs voortaan via hen bestellen . Kan niet de bedoeling zijn lijkt me. ik bestel een product via u firma en niet bij de importeur
Helaas kunnen wij hier ook niks aan doen. Normaal gesproken nemen wij alle artikelen zonder probleem retour. Alleen in dit geval ging het om de importeur ABL, helaas verplicht ABL ons om de klant direct het product terug te laten sturen naar hun resource afdeling. Hun argument is dat ze op die manier een beter overzicht houden van de problemen die er spelen met hun producten. Wel heb ik van u begrepen dat het goed is afgehandeld door ABL.
Pluspunten
Heel zorgvuldige afhandeling van bestelling, uitstekende communicatie.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Prima service en snel antwoord. Ook de levering naar ons Belgische adres verliep soepel. Prima service ga zo door
VerbeterpuntenEigenlijk niets, persoonlijk zou ik de website nog iets duidelijker maken met iets meer omschrijving of grote foto,s
Pluspunten
Snelle levering. Goed handleiding.
VerbeterpuntenApparaat staat bij ons onder overkapping in tuin waar eerst katten gingen ``logeren``. Niet meer gezien sindsdien. Verder lijkt het apparaat ook muggen weg te houden. Zou je ook kunnen noemen op website.
Pluspunten
Prijs / kwaliteit een van de betere online bestellwinkels. Vlotte verzending van de gekochte goederen. Bij een probleem vlotte hulpverlening via mail.
VerbeterpuntenVerzendstatus van goederen bijhouden
Pluspunten
Persoonlijke en open benadering. Zeer correct en eerlijke behandeling. Perfecte service en nazorg. Kortom, niet alledaagse positieve webshop. Van harte aanbevolen!
VerbeterpuntenGa zo door a.u.b.
Pluspunten
Ik had een zwemvestje voor de hond nodig en overal had je van die gewone oranje vestjes en bij Dierenshop hadden ze tenminste leuker kleuren. Het vestje was ook vrij snel binnen.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.