Pluspunten
Snelle levertijd, goede communicatie per e-mail
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Onlangs een doggyride Novel fietskar gekocht voor een mooie scherpe prijs. Prima kwaliteit en een super snelle levering. Er bleek een scheurtje in de stof van de hoes te zitten. Direct telefonisch contact gehad met de Dierenshop. Werd vriendelijk te woord gestaan en het probleem werd direct opgelost. Nieuwe hoes binnen 3 dagen in huis. Topper
Pluspunten
reeds aangegeven
Verbeterpuntenlet op ontbrekende onderdelen
de leveringsdienst heeft mijn pakje afgegeven bij de buren;had nochthans een ander leveringsadres, opgegeven;de pakjesdienst heeft geen briefje in mijn bus gestopt .Als de buren niets kwamen zeggen wat dan met het pakje?
Beste Annitta, Bedankt voor uw beoordeling. Om antwoord op uw vraag te geven. Indien uw buren het pakketje in ontvangst hadden genomen en niks hadden gezegd. Dan is het pakketje afgeleverd op het verkeerde adres. Hiervoor zijn wij verzekerd bij de DPD we zouden dan opnieuw het pakketje toesturen naar u zonder enige extra kosten. Uiteraard heeft u dan wel wat vertraging wat ook erg vervelend is. Ons excuses voor het ongemak!
Pluspunten
wat moet ik nu nog zeggen,het kan niet beter ik heb je al een paar maal aanbevolen veel succes groetjes jacqueline de boer eijbergen
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie, alles volgens afspraak, beste prijs, goede verzendingskosten voor België zeer tevrede dus
Verbeterpuntenik heb de fietskar van doggyride mini bij jullie besteld, op jullie site stond de prijs, en als je dan gaat bestellen lijkt de prijs hoger, tot dat ik zag dat ik eerst moest uitvinken dat ik de set voor de buggy niet wou. Ik heb toch even moeten zoeken eer ik het gevonden had wat er niet klopte
Pluspunten
Super. Ik had een aantal vragen en had direct de volgende dag een keurige mail terug. Ik heb dan ook het desbetreffende gekocht
Pluspunten
zeer goede communicatie gedurende de levertijd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
ik heb een blas band daar gokocht maar die werkt niet voor mijn hond en die valt na een x gebruiken al uit elkaar ????
Verbeterpuntennee
Beste Rick, klopt dit ging om een fabrieksfout. We hebben u wel een nieuwe blafband toegestuurd die wel goed werkt. Hopelijk kunt u de beoordeling nog even aanpassen. Alvast bedankt
Pluspunten
Erg goede service en heel betrouwbaar en eerlijk.
VerbeterpuntenHelemaal geen.
Pluspunten
heb eerlijk advies gehad en een goede uitleg.
Pluspunten
volgens afspraak werd de bestelling geleverd. Geen negatieve opmerkingen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snel opgestuurd, prachtige neopreen halsband met riem ontvangen. Bij nabestelling en omruilen i.vm. te kleine maat, direct snelle service; product per omgaande ontvangen en portokosten à EUR 5,-- direct retour. Dat is snel en fijn zaken doen!!!
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
het liep helemaal zo als het hoort. kreeg een mail dat het product niet voorradig was. en dezelfde dag nog een mail dat het verzonden is.
Pluspunten
Snelle levertijd,Klantvriendelijk en hulpvaardig!
Pluspunten
We zijn zeer te spreken over jullie website. Erg overzichtelijk, duidelijk en veel informatie. De producten die jullie aanbieden zijn bruikbaar en geen nutteloze aanschaffingen. We hebben met plezier op jullie website rond gesnuffeld.
VerbeterpuntenProbeer te kijken of jullie kunnen regelen dat jullie bij hotmail niet in de ongewenst terecht komt. Dit kan verwarring opleveren en voor mensen die nooit daarbij kijken denken misschien nooit een mail van jullie te ontvangen terwijl ze wel wat besteld hebben wat misschien wantrouwen opwekt. Ook is het misschien goed om te kijken naar h
Pluspunten
terugbetalen van (per abuis) te veel berekende portokosten, gewoon 5 euro retour gekregen, dit is klasse!!
Pluspunten
overzichtelijke website en veel prodiukten tegen een goede prijs.
Verbeterpuntennee ga zo door.........................
Pluspunten
Supersnelle levering, product ziet er prima uit
Pluspunten
Snelle levering, snel antwoord op vragen bij emailcontact.
VerbeterpuntenBeetje vreemd dat je bij een klein artikel contant geld retour krijgt omdat je dan in principe teveel portokosten betaalt. Via de email wel kunnen regelen dat dit gewoon direct verrekend werd. Anders erg omslachtig m.i.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Dierenshop.nl is onderdeel van Ruiter en Dier Zeeman, wij zijn met 2000m2 een van de grootste dieren/ruitersport speciaalzaak van Noord-Holland. U bent welkom om onze winkel te bezoeken.