Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wandelwol verpakken zodanig dat hij niet wordt samengedrukt
27 March 2024
Gunther Verheyen
Hingene
Goedenavond Gunter,
Hartelijk dank voor de review. Het mooie is, dat u bij dit product zelf kunt kiezen voor het soort verzending: brievenbus of pakket. Voor het product zelf maakt het overigens verder niet uit, de wol zet vanzelf weer uit zodra er lucht in het zakje komt.
Met vriendelijke groet,
Prodotti molto naturali bravi
14 March 2024
Lidia
Pont Saint Martin
Très beau blouson, bien chaud et de qualité en chanvre et coton. J'ai déjà un manteau de cette marque que j'apprécie énormément. J'ai reçu mon colis en France 2 jours seulement après avoir commander. Livraison ultra rapide. Merci pour ces produits de qualité.
13 March 2024
Nicole BERGES
France
Envio rápido, entrega algo demorada face ao email de tracking. Fora isso, produto de alta qualidade e excelente acondicionamento da embalagem.
6 March 2024
João Plantier
Quinta do Conde
Schnell und gut
21 February 2024
Inka Richter
Bergisch Gladbach
bestelling vliegensvlug geleverd. Makkelijk online te bestellen
13 February 2024
Viviane Claeys
Gent - Oostakker
Heel tevreden over jullie
8 February 2024
Sylvia Magriet
2800 mechelen belgie
Sono stato soddisfatto del portafogli con catena e della rapidità del servizio. Tuttavia, le spese postali (17 €) mi sono sembrate eccessive per la spedizione di un oggetto piccolo e leggero tra paesi EU.
1 February 2024
Pier Giorgio Nicoletti
Capua (CE)
Die Lieferzeit nach Deutschland war Recht kurz das Produkt ist bisher prima und wirkt bin sehr zufrieden
31 January 2024
Susanne
Fröndenberg
30 January 2024
Elly
Heerhugowaard
Ik ben opgebeld door iemand van jullie want ik had de bestelling zelf verkeerd geplaast.. Toen kon ik gelijk een paar vragen stellen dat was heel fijn .. Ook was de persoon er aardig.. Helemaal top
30 January 2024
Marianne
Oss
Snelle levering en contact.
17 January 2024
Angelique Gijsbers
Oss
Mijn telefoontje met vragen over de bestelde airfryer werd vriendelijk en prettig beantwoord. Er werd meteen actie ondernomen om meer informatie te zoeken en ik werd direct teruggebeld. Heel fijn! De airfryer bevalt trouwens prima!
10 January 2024
Inge
Wormerveer
Erg tevreden! Goed apparaat en erg snel: in 3 dagen bezorgd in Frankrijk! En heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.Dank.
IC de Boer
Espira de Conflent
Goede kwaliteit en snelle levering
Jannie
Papendrecht
Fijne is dat je ook achteraf kan betalen zonder extra kosten.
Leonie
Tienray
Goede en snelle levering en goede prijs
Yves Janssen
Heerlen
Bren wordt speelser . Ik zie nog geen verschil met de artrose. Ga de dosis op voeren
Jannie
Rotterdam
Ik bestelde de vijf verschillende kruidenthee met hennep en ik vind ze alle vijf goed.
8 January 2024
Barry
Castricum
Vertrouwd adres! Marcel
1 January 2024
Marcel
VEGHEL
Fantastische persoonlijke service! Hele snelle verzending zelfs tijdens drukke feestdagen. Pakketje was duidelijk met zorg en aandacht heel goed verpakt.
29 December 2023
Leonie
Hellevoetsluis
Alles goed verlopen,de zending de. verpakking en het product.
28 December 2023
Leen
Poortugaal
Geweldige service En binnen 2 dagen bezorgt
21 December 2023
Gerrie
Den haag
werkt bij mijn reuma al jaren en een snelle goede levering.
21 December 2023
CM van Dun