Nog onvoldoende behaald succes

CBD olie gekocht voor ons Roemeens hondje die luchtwegproblemen heeft en veel hoest, overwegend na opwinding. We hadden gehoopt dat de CBD olie icm een kruidensupplement hem wat rustiger zou maken en het hoesten zou afnemen, maar merken tot nu toe slechts een klein verschil. Toch gaan we hier voorlopig mee door en hopen op meer resultaat bij langer gebruik.

Weer super tevreden!

Heb weer cbd capsules besteld voor mijn dochter en alles was weer naar tevredenheid.

Zoals altijd weer pico bello service

Je kan er altijd op rekenen dat je bestelling correct, snel en goed behandeld wordt. Snelle verzending. Prima verpakt en geweldig product.

Snelle bezorging en voortreffelijk verpakt.

Al jaren tevreden klant bij Hemp I shop. Zorgvuldig en veilige verpakking van proteïne poeder en olie in glazen flessen. Gaat altijd goed en vriendelijk contact. Aanrader.

echt goed

makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle levering een een goed product !!

Altijd snel geleverd En zeer tevreden over het product

Snelle levering en goed verpakt

Levering en bestelling ging snel en soepel, producten waren enorm goed beschermd in de doos. Complimenten!

Zoals altijd: heel goed!

Nog nooit teleurgesteld: heel goed product (CBD Raw), altijd op tijd geleverd, netjes verpakt en een eerlijke service! Misschien niet de goedkoopste, in mijn ogen en ervaring de beste op elk vlak, kortom een aanrader! Doe zo verder zou ik zeggen.

Prima service en korting op produkt

Duidelijke website,makkelijk te bestellen en goede prijs.

Overzichtelijke site, snelle levering, top

Goede site, duidelijk, snel geleverd, en prijs oke

Goede prijs, snel verzonden (en ontvangen :) )

de bestelling was de dag erop al binnen.

Altijd perfect

Ik ben erg tevreden want alles is altijd perfect in orde. Snel geleverd, duidelijke website, goede kwaliteit etc Was dat overal maar zo... Mijn complimenten dus En houden zo! Vrgr Marian

Snelle verzending, goede prijzen en met vragen kun je altijd terecht.

Over het natuurlijk product zeer te spreken

De ervaring tot nu toe is positief. Ze boekt gelukkig weer vooruitgang na het afbouwen van Novacam ivm Artrose. Ik zit momenteel nog in een opbouwfase maar ik zie nu al resultaat. Het nadeel is dat je niet een hogere dosis in 1 of 2 x geven kan. Als de hond meer druppels nodig heeft je het verdeelt over de dag. Omdat het na een aantal uur afneemt. Je bijna de gehele dag mee bezig bent.

Snelle levering, goed materiaal..

Snelle levering, goed materiaal .

Snelle en correcte service. Fijn bedrijf!

Ik vroeg om een kleine verpakking CBD olie en kon deze direct op komen halen. Bestel- en betaalproces zijn prima!

Zeer professioneel

Zeer snelle levering! Professionele raad meegekregen over het gebruiken van cbd voor de hond.

Alles goed verlopen

Vanaf bestelling tot aan het bezorgen van mijn bestelling is alles snel en snel verlopen

Mijn hond raakt veel minder in paniek als hij cbd gebruikt

Snelle levering netjes verpakt.

Producten zijn top.

Top!!

Snelle levering, bovendien kun je er altijd terecht voor vragen en advies.

Zoals altijd helemaal prima!

Haagweg 95

4814 GC Breda