Tevreden klant

Snel en netjes geleverd. Website werkt ook makkelijk. Mooi assortiment natuurlijke artikelen.

Gewoon top service en goede kwaliteit

Je krijgt een eerlijk antwoord als je vragen hebt over producten. Duidelijke website en van bestellen tot aan de levering gewoon ontzettend snel. Ik ben een zeer tevreden klant!

Slecht verpakt, de rest super goed!!

Goed product, makkelijke website met veel informatie. Super snel verzonden. Helaas flesje uit het doosje los in een grotere doosje. Gelukkig niet stuk.

Super goede uitleg en service

Snel, professioneel en duidelijk antwoord/uitleg op mijn vragen. Heeft veel kennis van de producten.

Top winkel

Super fijne ervaring met deze online winkel.

Snelle verzending, product zoals omschreven. Altijd fijn om bij hempishop te bestellen!

Duidelijk overzicht en scherp geprijsd

Duidelijke site en schermpje geprijsd

Tip top in orde

Levering is altijd in orde en heel snelle levering

Weer zeer snel geleverd! Hondje weer blij met haar pijnstilling!

Perfect!

Snel op alle vlakken. Vooral heel blij dat jullie ook naar de Canarische leveren, en nog wel tegen een schappelijke prijs!! Klant gewonnen, ik zoek geen ander!

Gunstige prijs.

Een zeer verzorgde en snelle levering tegen een gunstige prijs. Bovendien een groot gamma aan producten.

fantastische ervaring

duidelijk en helder advies, alle kansen om vragen te stellen met super snel antwoord. Advies op maat voor mijn gestreste, buitenlandse hond. Zeer tevreden!

helpt bij arthose bij honden

Mijn hond heeft van pup af aan artrose aan al haar pootjes en heeft ook een papegaaibek aan het bovenste stuk van haar staart. Dank zij de olie heeft ze minder pijn. De webwinkel zelf is makkelijk, de olie is goed verpakt en de levering gaat snel.

zeer goed

prima service

Snelle accurate levering

Prima ervaringen met dit bedrijf.

Uitstekend!

Top kwaliteit producten, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding , snelle levering!

Altijd snelle levering

Een geweldige online winkel om te kopen

Uitstekende informatie, prima service, de bestelling snel in huis.

Super service!

Goede prijs, leuke korting en supersnelle leveting met de keuze voor achteraf betalen.

Na een fout van mijn kant, direct contact gezocht met uw bedrijf en advies gekregen hoe mijn fout te herstellen, daarna is ook de betaling direct gecorrigeerd. TOP Mijn dank.

Uitstekend !!!

Probleemloos besteld en vlug afgeleverd !

Duidelijk en makkelijke site, netjes te volgen je pakket en snelle levering

10/10

Ik had Lion's Mane besteld. Had enkele vragen i.v.m. de levering, stuurde een mail en kreeg binnen 5 minuten een antwoord, top service en super producten !

Geweldig!

Na plaatsing van mijn bestelling ( ik woon in Duitsland) werd ik helemaal op de hoogte gehouden over de bestelling.

Haagweg 95

4814 GC Breda