Pluspunten

Supersnelle levering, goede service, topproducten! Zeer aan te bevelen.

Pluspunten

De producten zijn gemakkelijk te bestellen en snel bezorgd. Daarnaast een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

De snelheid van de levering.kwaliteit van de produkten.

assortiment,voorraad

Pluspunten

Thank you for the great service, the website is nice and easy to navigate, the delivery was fast and i enjoyed shopping with Hemp iShop!

I am personally not happy with PostNL package delivery timing, because they mostly come in the daytime when we are working. It is possible to pick it up later, but the place where they leave it is relatively far away and if the package is quite big/heavy, that is not so comfortable. But that's a problem of PostNL, not directly Hemp iShop.

Pluspunten

Keurig verzorgd, erg vlot bezorgd.

Misschien om handtekening vragen voor bezorging??? Post hier heeft de nare gewoonte pakketten in centrale hal onder brievenbussen te zetten. Zou zo gejat kunnen worden door bezoekers andere appartementen!! Lift is aanwezig. Klacht hierover ingediend bij Post.nl. Al eerder klacht ingediend. Bezorger zal (weer) aangesproken worden, Zie reactie van Post die nu volgt: Hartelijk dank voor uw reactie. Ik vind het erg vervelend dat uw zendingen onbeheerd zijn achtergelaten in de centrale hal van uw appartementenconplex. Mijn excuses hiervoor. Uw klacht wordt opnieuw besproken met de betreffende bezorger om herhaling in de toekomst te voorkomen. U ontvangt hier geen verdere reactie op.

Pluspunten

Proactieve, vriendelijke benadering @mercadedebelcrum. Mijn Amandel/kokos broden staan inmiddels in de oven. Goede prijs voor het kokosmeel. Kom zeker een keer langswaaien op

Ik zocht de ingrediënten van Nutiva Hennep Proteïne Shake Vanille, omdat ik nog niet zo bekend ben hiermee, maar die ontbreken helaas. Daarnaast mist de info voor leken haha hoe te gebruiken.

Pluspunten

Mooie prijzen voor kwalitatief goede producten. Goede klachtenafhandeling! Top!

Verpakkingen steviger inpakken voor verzenden

Pluspunten

Snelle levering en zeer klantvriendelijk!

Pluspunten

Scherp geprijsde aanbiedingen, en snelle levering!

Probeer het assortiment uit te breiden.

Pluspunten

Persoonlijk vriendelijk contact, zo snel leveren als mogelijk, compenseren waar nodig en het aanbieden van kwaliteit. De mogelijkheid bieden een nieuw product uit te proberen, middels een sample. Eerlijke prijzen.

Mooi concept, daar kunnen de grote jongens nog wat van leren. Meer producten aanbieden lijkt logisch zolang je jezelf kunt blijven in jouw plan en de uitvoer daarvan.

Pluspunten

Probleemloze bestelling, netjes verpakt en snel bezorgd.

Pluspunten

snelle verzending, goede producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering verse spullen

De verzendkosten iets drukken dan wordt er meer besteld en vaker.

Pluspunten

Overzichtelijke webshop met goed en makkelijk doorloopbaar proces van aankoop. Prijzen zijn goed! Optie om producten af te halen en hierdoor verzendkosten te besparen is perfect

Man in winkel om af te halen was nieuwsgierig naar wat ik had gekocht bij jullie. Nu maakt het mij niet uit, maar ik kan me voorstellen dat er klanten zijn die hier niet op zitten te wachten. No offense naar deze man, hij was een zeer vriendelijk en klantgericht!!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Pluspunten

Correcte en snelle levering

geen

Haagweg 95