Pluspunten

SNELLE VERZENDING !!!!!!! TOP !!!!

Pluspunten

mooie kwaliteit en de kleur is ook niet afwijkend van de site.

Pluspunten

Snel ,correct ,een klein kadootje en een goede produktprijs !

Meer produkten vanuit de raw food /superfood verkopen voor goede prijs en service..

Pluspunten

de bestelde artikelen worden weergegeven op je email adres.

geen

Pluspunten

SUPERSNEL

Pluspunten

Was in begin beetje sceptisch of ik hier nou wel of niet wat zou bestellen, maar achteraf blij dat ik het gedaan heb. Snelle levering en goede communicatie, eigenlijk zoals het hoort.

Pluspunten

snel, netjes ! complimenten

Pluspunten

Snele levering. Ook stuk goedkoop dan bij andere sites op internet.

Pluspunten

Hield me goed op de hoogte van de voortgang, heldere communicatie na de bestelling, snelle levering

Pluspunten

Very fast and efficient ordering and delivery. Very good selection of hemp products.

More detailed information about products.

Pluspunten

duidelijke website, leuk contact telefonisch, alswel afhaalpunt . goede (mileu,dierproofvrij, natuurlijk, etc) producten. persoonlijk klantvriendelijk

Pluspunten

Goede producten en snelle levering. Leuk ook dat er regelmatig kortingacties zijn!

Pluspunten

Snelle verzending van het product, betrouwbaar doordat afrekenen en levering goed zijn verlopen. Tevens netjes afgewerkt door bevestiging en factuur per email naar de klant te sturen. Ook heel prettig om te kunnen traceren wanneer het pakketje wordt afgeleverd. Leuk om een gratis proefpakketje erbij te ontvangen.

Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

Snelle levering van een prima product.

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke website Goede service met email

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteit verhouding. Producten goed verpakt.

Pluspunten

Levering

Pluspunten

goed bezig!

Pluspunten

Toppie, erg goede levering, service en super kwaliteit. Er werd ook goed meegedacht bij mijn bestelling! (H!)eerlijke producten, erg goed en uitgebreid omschreven, ik beveel het iedereen en ook mijn kennissen/vrienden en familie aan.

Zou het makkelijk vinden wat meer kruidenthee keus te hebben. Maar dat is gemakzucht haha. Hoef ik daarvoor ook niet de deur uit, en duidelijke omschrijvingen zijn dan prettig bij komend voordeel :)

Pluspunten

Goede website met concurerende prijzen. Snelle levering. Snel en goed gerageerd op een vraag die ik had.

Pluspunten

De levering was was snel. Kwaliteit is goed. Ik had hennepzaad besteld de goedkoopste die ik kon vinden op internet. En het is nog biologisch ook nog. Dat heb ik al door gegeven aan meerde mensen.

Pluspunten

Makkelijke website om bij te kopen. Klant vriendelijk.

Ik zou graag de mogelijkheid hebben om met een master of visa te betalen. Het is irritant als oayoal erop staat, dat dat alleen een advertentie Ian en je er niet je bestelling mee kunt betalen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk bestelinfo en verzend informatie.

geen verzendkosten

Pluspunten

Overzichtelijke duidelijke webwinkel

Zouden van mij meer produkten in het assortiment mogen. Vitamines, mineralen enz. Toch €6,75 verzendkosten moeten betalen, terwijl ik ook bv msm poeder en keltisch zout nodig had. Deze had ik er anders ook bij besteld. Het was omdat ik de kokosolie echt nodig had, ik had liever alle benodigde produkten bij 1 webwinkel besteld, ivm verzendkosten

Pluspunten

Snelle verwerking, snelle reactie, típs, en snelle bezorging!!

Haagweg 95

4814 GC Breda