Pluspunten

Klantvriendelijk, goed advies

Pluspunten

Goede prijzen Mooie website

De website is nog niet gemakkelijk te vinden via google (zonder advertenties dan); het was zeker niet de eerste webshop die ik vond. Probeer dus bv. voor wat meer links te zorgen. Verder vind ik de website niet súper handig voor het vinden van de juiste producten, maar het is goed genoeg en ik zou ook niet weten hoe het beter kan.

Pluspunten

- Goed advies - Breed assortiment - Contact via telefoon en email mogelijk - Unieke producten

Nee

Pluspunten

Snelle levering, goede betalingsmogelijkheden, een handgeschreven briefje met ``veel leesplezier``.

nee

Pluspunten

goede communicatie, snelle en vlotte afhandeling

Haagweg 95

4814 GC Breda