Snelle levering goede verpakking

Eerste bestelling gedaan bij dit bedrijf. Alles goed verlopen, heb geen klachten

Gewoon top

Vanaf het begin goed advies wat ik het beste voor mijn hondje kan gebruiken, en hoeveel. Snelle en goede service. Altijd netjes nooit geen problemen.

Klantvriendelijk

Klant vriendelijk

uitstekend

Steeds goede ervaring, fijne uitleg indien iets niet duidelijk is Ik ben fan :)

super producten en snel geregeld

super producten

Snelle levering en geen problemen

Snelle levering en geen problemen

super

goed zo als altijd.

snel geleverd.

mooie prijs voor een uitgebreide bundel cannabis thee soorten. heb er al 2 van gedronken maar kan daarover nog niet echt oordelen.

Vakkundig

Goede begeleiding met vragen... Snelle levering... en een heel blij en pijnvrij hondje

goede aanbieding, snel geleverd, aandacht voor je bestelling

understandable and transparent website, easy ordering, quick response, accuracy

• Bi nas priporočili? Yes

uitstekende ervaring

Goede site. Eenvoudig te bestellen Perfecte afhandeling en bezorging

Ben zeer tevreden, over de producten, en de snelle levering naar België.

goede kwaliteit

De CBD-olie is van goede kwaliteit en de producten worden goed en zorgvuldig verzonden.

Bestelling vlot gegaan, afspraak telefo isch gemaakt om bestelling op te halen. Vriendelijk aan telefoon en nog dezelfde dag pakje kunnen ophalen, super gewoon.

Bestelling snel en zonder problemen afgeleverd.

Ben tot nu tevreden.

Ben het gaan gebruiken tot nu toe gaat het redelijk goed kan al wat beter slapen.

Uitstekende service

Snel geleverd & prima kwaliteit

Zoals altijd levert HEMPiSHOP snel en kwalitatief goede producten.

Altijd correcte en snelle levering

Al jaren bestellen wij bij hemp i shop. De producten spreken ons zeer aan en het resultaat is fantastisch. hennepzaad gebruiken wij dagelijks (bijv. In yoghurt, soep, over een salade of in notenbrood. De producten voor het gezicht zijn geweldig voedend, neutraal van geur, smeert zacht en makkelijk uit, trekt snel in en voelt ‘rijk’ aan.

Snelle levering en goed product

Goed!

Netjes geleverd en prima in orde!

gemakkelijk en snel

Helemaal top