Prima site, veel uitleg. Professioneel & correct.

Eerste maal iets besteld. Service is top! Product-ervaring volgt ;-)

Uitstekend!

Vlotte betaling en zeer snelle levering, ik ben tevreden!

Goede service en fijn product

Snelle leveringen en altijd beschikbaar voor persoonlijk advies

Snel en correct

Ik bestel al een paar jaar hier mijn druppels voor mijn hondje, en ik ben zeer tevreden.

Vandaag bestellen morgen in huis , goede ervaring met jullie top

Super fijn spul ik gebruik t altijd , voor hondjes met kanker en onrust

Snel en goed

Een online bestelling plaatsen is eenvoudig en meestal wordt het product de volgende werkdag bezorgd. Ik bestel iedere 2 maanden een flesje CBD olie raw 5% 30ml voor mijn hond met artrose. Zij lijkt daardoor minder pijn te hebben.

Ik merk wel wat verlichting, maar ben er nog maar even met bezig

Dat ik er nog langere tijd van gebruik ga maken om een juist oordeel te geven.

Goed product, goede prijs, snelle levering.

Producten komen keurig verpakt aan en supersnel geleverd. Ook van belang, de CBD olie werkt erg goed (zenuwpijn), waardoor Hempshop momenteel onze hofleverancier is ;)

toppers

altijd goed en snel in huis, dank jullie wel

zeer goed

altijd snelle service

top

sinds mijn 2 leonbergers (epilepsie) cbd olie gebruiken ,ben ik zeer tevreden ,ze hebben daardoor langere periode geen aanval ,buiten dat vind ik de service zo goed ,heb ee nfoutje gemaak tijdens bestelling ,word netjes opgebeld en afgehandeld , je kan met advies bij jullie terecht ,en ik zou iedereen aanraden hier te bestellen ,ook omdat je het snel in huis heb voor weekend al volgende dag ,ik besteld nergens anders ,gewoon een top bedrijf

Eerlijk product

Niet opdringerig met Mails, correcte afhandeling en levering. Producten zijn van goede kwaliteit, en vroeger is het een tijdje anders geweest ( duurder) maar nu zijn de prijzen fair.

Super goed product

Een super goed product

Goede wijn behoeft geen krans

Moet ik dan nog meer zeggen???

Ik naam soms wel 6 tot 8 paracetamol per dag nu neem ik de druppels geen pijn meer

Zeer tevreden,super snelle levering !

Op dinsdag besteld,een dag later al in België geleverd !

Correcte en snelle levering !

Vlot antwoord- betrouwbaar en snel geleverd. Bij de bestelling zat een flyer van paddestoelen, maar die waren helaas niet op de site te vinden. Zoals Lion’s mane poeder!

Te duur gekocht

Bestellen is gemakkelijk. Product is prima, maar bij nader inzien veel te duur

makkelijk kiezen en bestellen

makkelijk en simpel te bestellen. bestelling duurt een paar dagen maar alles ok. en altijd een kortingsbonnetje .

Zeer tevreden met de informatie

Als ik advies vraag krijg ik zeer snel een reactie en de levering is ook snel

Perfecte service

Alles goed aangekomen, snelle levering, goede service en goede producten natuurlijk

Geweldig product

Ik ben begonnen met CBD olie 5% om wat rust te kunnen vinden (ipv antidepressiva te gebruiken) en ik ben erg verbaasd met deze product. Ik voel me ontspannen, ook minder angst en chaos in mijn hoofd. Ik heb een geweldig ervaring tot nu toe gehad.

Een perfect product en een perfecte levering van een ontzettend vriendelijke met duidelijke uitleg gevende heer via de telefoon.

Haagweg 95

4814 GC Breda