je,thee is heel lekker

je thee is heel lekker ik ga er meer van kopen

Helemaal toppie

Bestellingen komen altijd op tijd en netjes verpakt aan! Helemaal fijn! Niks op aan te merken!

Alles OK!

Alles OK! Ook correcte uitleg over de producten.

Heel tevreden

Zeer tevreden, Snelle levering, keurig verpakt zonder plastic, bravo

Snel verzonden, door de drukte bij Postnl een dag later ontvangen

Cbdolie gekocht voor de hond, zij is bang van vuurwerk. Kan nog niet zeggen of het werkt.

Binnen 2 dagen geleverd

Zie bovenstaande

Erg tevreden

Via de fb-pagina cbd voor honden een vraag gesteld en correct geïnformeerd. Via een link dan op deze site besteld. Werd netjes verpakt en (ondanks de erg drukke eindejaarsperiode) heel snel geleverd. Er zijn meerdere redenen waarom wij kozen om cbd te proberen bij onze viervoeter, 1 daarvan is allergie. Eerder onder het motto: baadt het niet, schaadt het niet, zijn we met cbd begonnen (oraal en lokaal op de huid). Nu 1 week later, nog 1 klein plekje en de rest verdween als sneeuw voor de zon! Toeval?! Misschien... Wij blijven het in elk geval verder geven en gaan op zoek naar de geschikte dosis voor onze hond. Want verder is het ook nog een enorme angsthaas, stressgevoelig en om dat vlak merken we nog geen verschil. Niet dat ik na 1 week en met een heel lage dosis wonderen verwacht, doe ik überhaupt niet. De scherpe kantjes eraf zou al heel fijn zijn!

Goede service!

Bij vragen wordt snel gereageerd met goed advies!

Zeer goede hennep olie

Ik ben tevreden van de hennep olie top, een aanrader !

Top tot nu toe!

Mijn kat heeft epilepsie. We bestelde de raw 2,5%. Deze werd snel geleverd. In de ochtend kreeg hij nog een heftige aanval. Meteen bij het eten 1 druppel gegeven en sinds dien geen insult meer gehad. Hij krijgt nu iedere ochtend 1 druppel bij het voer. Hij is nu ook minder schrikachtig en knuffeliger. We geven het nu een week. Dus nog even afwachten hoe het verder gaat qua insulten maar we kunnen nog verhogen.

Uitstekend!

Vandaag besteld morgen in huis. Iedere keer weer.

Wordt altijd goed geholpen. producten zijn top

Snelle service.

Prima product met een zeer snelle levertijd.

UITSTEKEND!

Nadat mijn vorige leverancier van CBD olie niet langer wilde leveren aan België ben ik op zoek gegaan. Jullie leveren wel, zonder enige poespas, tijdig en discreet verpakt. Ik kan alleen maar vol lof zijn! Bedankt, nu kan ik mijn pijn opnieuw eenvoudig, zonder bijwerkingen en goed controleren om verder "normaal" te kunnen functioneren.

Gemakkelijk en vlot

Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering.

Goede, snelle en nette levering

Zie hier boven.

kwalitatief goed spul

Slaap heerlijk op de cbd olie

Goede levering

Helaas zijn de elastieken aan het mondkapje te strak waardoor je flaporen krijgt

alles goed

x

Gemiddeld koop ik elke 6 weken een flesje van 10 ml- 10%. Erg tevreden over. Ook over de verzending geen klachten. Wel zou ik het aardig en interessant vinden wanneer vast klanten eens ook gewezen werden op andere producten, om die uit te proberen. Dit kan makkelijk dmv demo producten, of kleinere verpakkingen.

Aanbevelingswaard !

Geen vraag teveel , steeds direct antwoord accuraat en met de nodige know how

snelle correcte bezorging. bestellen gaat makkelijk . vragen worden goed beantwoord.

vlotte en correcte levering

vlotte en correcte levering

Bestelling wordt keurig verzorgd en bezorgd en goed te volgen via de postcode!

Haagweg 95

4814 GC Breda