Alles prima in orde

Ik ben erg tevreden, de voorlichting is uitstekend, snelle levering en keurig alles verpakt, Super!!!

......

...

Positieve ervaring met bestellen en levering.

Mijn bestelde produkt werd netjes verpakt geleverd op de verwachte dag.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Geen opmerkingen. Doe zo voort.

Ben nog aan het uit proberen. De resultaten

Weet ik nog niet nog maar net bezig.

De bestelling was vlot binnen, keurig verpakt

zie boven

Snel en correct

Snel en correct.

Supergoed

Snel en makkelijk

Super! Snel geleverd en goed verpakt

Super! Snel geleverd en goed verpakt

Goede kwaliteit/prijsverhouding. Fijn product.

Goede service en snelle levering

Ik heb eerst contact gezocht om een en ander te vragen. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. Ook na bezorgen had ik een vraag en ook die werd snel en duidelijk beantwoord. De levering was snel. Zondagavond besteld en dinsdagochtend werd het bezorgd. Als het bij mijn hond nou ook nog eens goed gaat helpen ben ik een zeer tevreden klant.😁

Waardevol website

Ik ben heel goed geholpen, via chat. De product die ik heb besteld (hennepmeel) is hoog kwaliteit, nog sterker – de prijs is perfect voor productkwaliteit. Ik blijf zeker knalt.

Prima service, voldoende uitleg. Dag na de bestelling geleverd

Goede kwaliteit

Goed product en snelle service.

prima Levering.

Great

This is the first that I order something by Hempishop

Kwalitatief goed! Ben er blij mee.

Zeer goede service

Altijd goede ervaring met Hempi-shop. Goede kwaliteit CBD-olie en snelle levering.

Mijn ervaring

Mijn ervaring is super snelle levering en als je vragen hebt kun je via chat doen 👍🤗

Super en vlot

Super en vlot en correct afgeleverd

Bijna goed, maar net niet uitstekend.

U had bij de bestellingmail een Tikkie erbij kunnen doen, dan was de handeling voor de klant erg gemakkelijk geweest.

Eerste bestelling is uitstekend verlopen!

Heldere website, eerlijke prijzen, eenvoudige ordermodule, snelle reactie, goede opvolging, voldoende en discrete verpakking, correcte en snelle aflevering.

Alles was keurig in orde......zoals altijd!

Haagweg 95

4814 GC Breda