Een bestelling geplaatst had het de dag erop al in huis. Had nog vragen over de cbd olie 2,5 procent en heb daar netjes antwoord op gekregen. Al met al een goede service. Ga het 1 december gebruiken voor mijn hondje ivm vuurwerkangst. Hoe het uitwerkt kan ik nu nog geen antwoord opgeven.

Ik heb het even gelaten Een week Zijn terug gestart Ondervond dat de pijn toch onderdrukt werd door de CDB

Zeer snelle, keurige levering

Goed advies

Ik kreeg goed advies, gebaseerd op mijn persoonlijke situatie. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Prima!

Goed geholpen en klantvriendelijk

Al mijn vragen netjes en snel beantwoord. Goed advies gehad. Snelle levering van t product.

Prima.

Snelle, foutloze levering.

Via Paul Elzerman van de FB groep CBD Olie voor Hond perfecte adviezen en altijd snelle reactie als je een vraag hebt. Via hem bij deze webshop terecht gekomen en bestel nu al drie jaar rond deze periode. Altijd snelle en foutloze levering! Chapeau.

Goede service en snelle levering

Goede CBD olie in handig en goed afsluitbaar flesje ! Verschillende cbd olie geprobeerd maar dit is de beste top !!!

Zeer goede service en adviezen

Snelle levering, goede adviezen, snelle reacties indien je een vraag hebt. Zeer tevreden.

Fantastisch en super snelle levering

Bestellen gaat super eenvoudig. Ook de vragen die ik had zijn allemaal super snel en goed beantwoord. In één woord super tevreden (oeps dat waren er 2)

Geweldige uitleg en advies!

Goed advies, goede begeleiding indien nodig. Eerlijk! Snelle leverservice.

Snel bestelt , eenvoudig, en snel op de mat capeau.

alles vlot verlopen

alles vlot verlopen

Gewoon duidelijk en snel

Wij zochten kwaliteits CBD olie voor onze hond, en dat hebben we gevonden. Nette prijs, veel goede berichten over de olie op internet.

Top service en advies!

Goed en snel te bereiken, reageert snel op privé berichtjes. Klasse site. Aantal jaren trouwe klant.

Goed advies & top producten

Eerste keer dat ik hier iets koop heb er totaal geen verstand van. Je kan makkelijk meteen online contact opnemen en advies vragen over de producten.

Prima geleverd

Snelle levering, fijn dat het brievenbuspost is.

Minpunt verkeerd adres geleverd

Gebruik van de CBD olie voor onze Beagle is helemaal wat we hoopten.

Onze Beagle van 9,5 jaar heeft last van artrose, zonder de druppels 2x2 per dag zou ze niet normaal kunnen lopen. Helemaal tevreden, anders hadden we pijnstillers moeten gebruiken. Nu zonder medicatie en toch lekker kunnen functioneren.

Goede snelle nette uitleg als je wat vraagt....ik ben tevreden

Besteld en de volgende dag al verzonden Toppie.

Ik had de thee besteld en de volgende dag was de bestelling al bezorgd.

Snelle service - juiste product voor de juiste prijs ...

Ik heb alleen maar goede ervaringen

Bestellen, betalen en een paar dagen later heb je de bestelling thuis

Excellente service

Via de chatfunctie kreeg ik uitleg en advies, mijn bestelling werd bijzonder snel geleverd, product geprobeerd en werkt uitstekend.

Haagweg 95

4814 GC Breda