goede producten , snel geleverd

Duidelijk en goed advies.

Steeds in orde

Heel snelle levering en steeds correct!!

Goed snelle service

Goede ervaring makkelijk bestellen snelle levering en niet al te duur

De balancerende gezichtscreme werkt perfect. Rimpels vervagen, super gladde huid en geen droge huid meer. De kalmerende zalf heb ik nog te weinig gebruikt om daar een oordeel over te geven maar de cbg olie werkt ook perfect. Ik voel mij energieker en super goed.

goede producten en snelle levering!

Al meerdere keren hier besteld. Goede producten, snelle levering.

Prettige mensen zijn gedreven

Goed verpakt redelijke prijs en vlotte vezending prettige mensen met verstand van zaken

Snelle levering goed product

gewoon goed.

Heb eerst persoonlijk contact gehad voor informatie was zeer interessant en na 4 weken geven de vind druppels resultaat heeft ons echt uit de nood geholpen nam daarvoor 2 tot 3 zware publicatie en nu zelden ook de levering van het product is er de dag daarna chapeau

Goede service en vriendelijk personeel

Hele goede ervaringen Snelle leveringen Goede producten

Goed.

Snelle levering, goed verpakt. Zoals gewoonlijk.

Bestelling was heel snel geleverd en goed verpakt .

Goede prijs, snelle levering, goed ingepakt.

Snel en vlot, en aan goede prijs mijn bestelling kunnen doen.

Snelle levering en super service

Bij een bestelling was iets niet juist doorgegeven ,er is keurig na gebeld en gecontroleerd zodat het toch snel geleverd werd de cd olie .

Kwaliteitsvolle producten, snelle levering, prima service!

goed spul en snelle levering

De cbd olie is van goede kwaliteit en leveren snel.

Snel en vriendelijk

En een fijne broek :)

Zoals altijd snelle levering en uitstekende service

goede service

heb op al mijn vragen direct antwoord gekregen en dat vind ik een super service echt top

Snel en vriendelijk antwoord op een vraag. Snelle verzending en heel goed op de hoogte gehouden. Leuk dat je alle smaken van de heerlijke Dutch Harvest thee als setje iets goedkoper kan bestellen.

gweldige ervaring met hemp shop top

de klant vriendelijkheid is super en de levering van de producten die ik besteld heb is netjes en snel geleverd top

Zeer goed!

Zeer snelle levering, duidelijk wanneer pakketje bezorgd wordt. Duidelijke site, makkelijk bestellen. Uitmuntend!

Goede en snelle levering.

Zeer snelle en zorgvuldige levering

We hebben CBD olie gekocht voor onze hond. Of het gaat helpen is nog niet helemaal duidelijk. we gebruiken de druppels nu 2 weken. We zijn wel hoopvol gestemd.

super producten aan een prima prijs

Super producten aan een prima prijs . Ik had ook een vraagje en ik werd vriendelijk te woord gestaan . Ik ga zeker nog kopen bij jullie.

Haagweg 95

4814 GC Breda