Bedankt voor de reactie! Alpina heeft inderdaad één standaard handleiding voor alle fietsen en loopfietsen. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u altijd even (telefonisch) contact opnemen. Dan helpen we u met de montage. Team kinderfietsshop.nl
Dit mandje is inderdaad erg klein en speciaal bedoeld voor de PUKYLINO, FITSCH en WUTSCH (de allerkleinste loopfietsjes van Puky). Mocht u hem willen ruilen of retourneren dan is dat uiteraard geen probleem. Vriendelijke groet, Kinderfietsshop.nl
Bedankt voor uw beoordeling! Ik wil het toch graag wat verduidelijken. Wij versturen geen showroommodellen of "tweede kansjes" zonder dit duidelijk bij het product te vermelden. Uw bestelling was dus niet eerder verzonden. Dit was gewoon onze vaste lage prijs. Wel verpakken we veel fietsen opnieuw om te voorkomen dat er tijdens de bezorging iets mis kan gaan. Hiervoor gebruiken we inderdaad altijd veel noppenfolie en veel extra stevig bruin plakband. Misschien soms een beetje "lelijk", maar zo zorgen we ervoor dat het pakket goed bij u aankomt. Team Kinderfietsshop.nl