Laden reviews...
56 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle en betrouwbare leveringen en heldere communicatie. Prijzen worden vaak genoemd als scherp met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Over het algemeen blijft de ervaring positief met behulpzame klantenservice en betrouwbare verzending.
Mooie mat zwarte Cortina fiets besteld bij Kinderfietsshop. Bestellen ging erg makkelijk en de site is overzichtelijk. Aflevering was, zoals beloofd, binnen 2-5 werkdagen. De fiets kwam aan in een grote doos. Alleen het stuur draaien en vastzetten, de pedalen erop en het rekje voorop monteren.
15 June 2026
Erik
Den Haag
Wat een top service geeft deze winkel! Dikke 5 sterren waard! Ik had een kinderfiets besteld die door DPD op het verkeerde adres (5 km verderop!!) bezorgd was, maar daar kwamen we veel te laat achter. Ik heb hierover meerdere keren gebeld en gemaild met Remko van de kinderfietsshop en hij was heel erg behulpzaam. Omdat ik een fiets voor een verjaardag nodig had heb ik dezelfde fiets ergens anders gekocht en de fiets van kinderfietsshop teruggestuurd. Het aankoopbedrag kreeg ik heel snel teruggestort.
6 June 2026
Marianne
Leest
Na het bestellen toch nog twijfel dus even gemaild. Hierop snel reactie met duidelijk advies en ook meteen wen verwachtte levertijd gekregen. Het fietsje was helemaal in orde dus al met al zijn we erg tevreden!
6 June 2026
C
Horst
Woensdag namiddag besteld vrijdag al geleverd vlotter kan het niet lopen
11 May 2026
Maria
Edegem
Mooie fiets, goed verpakt, snel geleverd. Duidelijke communicatie.
10 May 2026
Ruben
Leeuwarden
Na mail contact over voorraad en verzending Besteld en geleverd zoals afgesproken. De fiets was voor 95% afgemonteerd de laatste dingen zelf gemonteerd. Voorlampje is eraf gevallen na een proefrit zat helaas niet goed vast het schroefje is er uitgelopen zal de fiets toch nog ff na moeten lopen als het allemaal wel vast zit. Mijn dochter is er in elk geval heel blij mee de fiets fietst goed schakelt goed dus prima.
10 May 2026
Stefan
Nijverdal
Mooie fiets lekker licht voor kinderen
3 May 2026
Sm
Rossum
Scherpe prijs en super kwaliteit. Ook een snelle levering.
20 April 2026
J
Doetinchem
Super ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ snel service gesprek , tot volgende aankoop Bedankt
19 April 2026
Gena
Hengelo
Bij de Puky LS-Pro 18 heb ik een standaard meebesteld en deze was al netjes er op gezet. Levering en communicatie was netjes en snel op orde.
13 April 2026
Maarten Jasper
Den Haag
Let op:
Op de Puky LS-Pro 18 zit al een standaard. Deze is al door Puky gemonteerd.
Mocht u deze toch besteld hebben dan wordt het aankoopbedrag altijd teruggestort.
Maar er hoeft dus geen losse standaard bij besteld te worden.
Kinderfietsshop.nl
Fiets besteld met het verzoek om na de feestdagen te bezorgen. Hier werd netjes aan voldaan.
10 April 2026
Maaike
Utrecht
Ik kwam via internet op deze site. Ik zocht een goede leuke fiets voor mijn dochter. Op deze site was de fiets velen malen goedkoper dan bij andere. De fiets werd zeer goed verpakt afgeleverd. Ik hoefde alleen de trappers erop te zetten. Mijn dochter is heel erg blij met haar fiets!
5 April 2026
Candy
Arnhem
Een bedrijf dat snel reageert op je e-mail, duidelijke uitleg, op tijd levert, kortom: TOP! Ik beveel jullie zeker aan bij anderen.
27 March 2026
Yvonne
Wijchen
Het product is snel en netjes verpakt geleverd. Mijn vraag via de mail is snel en persoonlijk beantwoord. Een volgende fiets(accessoire) zou ik hier zeker weer bestellen.
24 March 2026
Rianne
Hengelo
Na per ongeluk de verkeerde fiets besteld te hebben, en die al in elkaar gezet te hebben, was het geen enkel probleem deze om te ruilen voor een ander model. Heel vriendelijke medewerkers.
21 March 2026
Fam. Van Wijk
Vleuten
Onlangs hebben we een kinderfiets gekocht bij Kinderfietsshop. Het gemak waarmee de bestelling gedaan kon worden en de snelle levering is ons goed bevallen. Tevens hebben ze scherpe prijzen.
16 March 2026
Geert
Wijchen
Prima fiets in 1e opzicht. Alleen geen handleiding om stuur te draaien wat beetje jammer is. Tevens zat de doos vol met grond wat een rotzooi veroorzaakte.
16 March 2026
Fam
Meppel
snel en super kwaliteit fiets en goed prijs.
14 March 2026
Anna
Leiden
Snelle levering en perfecte fiets. Onze zoon is er super blij mee!
13 March 2026
Thijs
Gemert
Leuke, stevige kinderstep voor m’n kleindochter van 3 jaar gekocht. Levering ging heel snel en de step was eenvoudig in elkaar te zetten. We hebben de groene gekozen omdat hier een mandje voor aan het stuur bijzat en bij de roze step moest je die los erbij bestellen, wat de prijs duurder maakte. De step stuurt eenvoudig en de voetenplank is lekker breed. Leuke bijkomstigheid is dat de step dezelfde naam heeft als onze kleindochter
11 March 2026
Jose
Echt-Susteren
De fiets werd onwijs snel geleverd, was scherp geprijsd. Top!
9 March 2026
Snelle verzending. Mooie prijs
16 February 2026
Steffanie
Nieuw vennep
Als je belt en een vraag hebt, krijg je ze snel aan de telefoon, zijn ze vriendelijk en geven je een duidelijk antwoord. Ze gaan je ook niet iets extra’s verkopen dat je je waarschijnlijk niet nodig hebt. Vond ik echt heel netjes.
15 February 2026
Kim
Sittard
Er was een beschadiging van de voordrager en is per omgaande direct vervangen door nieuw. prettige communicatie met de medewerker aan de telefoon.
11 February 2026
Nicolaas