Pluspunten
Ik kan kinderfietsshop.nl alleen maar aanraden. Zij hebben hun uiterste best gedaan om een zeer late bestelling in een recordtempo te laten leveren zodat deze fiets tijdig op het verjaardagsfeestje van mijn dochter was. Super service! Super bedrijf!
Pluspunten
Goede service en een hele snelle levering
Pluspunten
fiets die dochter wilde stond niet op de site, maar is besteld en geleverd met laagste prijsgarantie! Supersnel, snelle en goeie communicatie, top!
Pluspunten
Snel geleverd. Absoluut de goedkoopste. Voor de aanschaf nog gebeld voor info, ben goed te woord gestaan. Goede website.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Zeer service gericht, probleemolossend en kwlitatief hoogwaardig
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
We hadden een ander slot bij de fiets besteld en dit is allemaal naar zeer tevredenheid afgehandeld.
Pluspunten
step van Lief lifestyle besteld, qua prijs erg scherp, snelle levering. helaas was achterlichtje stuk, maar meteen een oplossing per mail, en enkele dagen later een nieuwe lampje, top service.
Pluspunten
Fiets met accessoires goed verpakt in doos, makkelijk te bestelen en betalen zonder verzendkosten. Makkelijk thuis gebracht.
VerbeterpuntenFormulier bijvoegen hoe de onderdelen van de fiets in elkaar gezet moeten worden .
Pluspunten
Duidelijke site, soepele bestel-en betaalprocedure, vlotte levering
Pluspunten
Snelle reacties via email. Kleine probleempjes worden keurig en snel opgelost.
Pluspunten
Snelle levering, keurig op tijd
Pluspunten
Hello kitty fietsje voor mn dochter besteld op zondag... zelfde dag nog mail dat het ontvangen was en twee dagen later al in huis. Goede en snelle levering
Pluspunten
Zeer servicegericht. Snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes afgeleverd. Kortom perfect.
Pluspunten
Heel prettige website, snelle levering, goed product
VerbeterpuntenGeen montage tips bij product.
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum