Pluspunten
Uitstekende Service!! Op een woensdag gebeld of de fiets die wij graag wilde zeker in voorraad was, en daar kregen we positief antwoord op. De vrijdag daarop konden we de fiets al in ontvangst nemen, ingepakt in een grote kartonnen doos en absoluut geen beschadigingen. Daar alles ``gladjes``verlopen is kan ik niets vertellen over de garantie.
Pluspunten
Overzichtelijke website, makkelijk in gebruik. Netjes een orderbevestiging, ontvangst van betaling en mailtje wanneer je product verzonden is. Snelle levering op aangegeven dag.
VerbeterpuntenBetalingsmogelijkheden uitbreiden met creditcard.
Pluspunten
Het is altijd spannend als je iets bestelt bij een internetwinkel. Ik heb van tevoren het informatienummer gebeld. Vriendelijk te woord gestaan. WIj hadden nl een fiets nodig voor de verjaardag van onze dochter. Binnen 2 dagen hadden we de fiets. Super!
Pluspunten
Uitermate snelle levering, blijkbaar ook in het buitenland. (belgie) Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenBetalen met Visa zou het nog makkelijker maken
Pluspunten
Komt perfect leverafspraken na. Overigens geen contact gehad, derhalve een aantal vragen niet beantwoordbaar
Pluspunten
Overzichtelijke website. Naast de fiets ook accessoires te vinden voor de fiets. Snelle levering.
VerbeterpuntenNeen.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt,
Pluspunten
Scherpte prijs en snel levering
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Snelle, duidelijke service. Goede en snelle levering. Prijs-kwaliteit uitstekend.
Pluspunten
snelle levering, mijn dochter is blij met haar fiets
Pluspunten
De fiets was er snel.
VerbeterpuntenOnze kinderfiets die geleverd werd had een lekke band. En een bobbel in het voorwiel.
Beste Astrid, vervelend dat de fiets niet tot 100% tevredenheid is geleverd. Wij zullen contact met u opnemen zodat het probleem geheel tot tevredenheid wordt opgelost.
Pluspunten
Heel goede service, snelle levering, super klantvriendelijk! Goede, stevige step. Goede prijs, gewoon super!
Verbeterpuntenzou met de beste wil van de wereld niets kunnen bedenken!
Pluspunten
Prima service, bestellen via internet, betalen en de volgende dag in huis
VerbeterpuntenNeen, alles ok
Pluspunten
Nog even contact gezocht voor advies. Prima te woord gestaan. Levering conform afspraak. 3e keer dat we iets kopen en altijd naar wens. Prima winkel!
Pluspunten
Snelle reactie op mail. Bestelling al verzonden voordat betaling binnen was.
Pluspunten
supersnel, zeer tevreden!!!
Verbeterpuntenniks aan te merken
Pluspunten
Zeer snelle levering, ook word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling
Pluspunten
overzichtelijke website , duidelijke beschrijving en foto s v.d arikelen. Zeer snelle levering
Verbeterpuntennee
Dorpsstraat 56