Pluspunten

Snelle ,goede levering ,Degelijke kwaliteit step.Wij zijn tevreden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle service en produkt op voorraad.

Pluspunten

Mooie duidelijke website, zeer snelle levering, klant gericht, zeer goede service, komen gemaakte afspraken na, denken met je mee, vriendelijke in de omgang. kortom: zeer goede beoordeling.

nee

• Personeel
  • Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De communicatie was snel, duidelijk en verzorgd. De levering gebeurde snel. Mijn kleinzoon van 4,5 jaar is in de wolken met zijn go-cart en heeft er vanmorgen 5km mee afgelegd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer prettig en accuraat mailcontact gehad met deze winkel. Vragen werden snel beantwoord en toezeggingen werden altijd nagekomen. Tegen de scherpste prijs 2 meidenfietsen kunnen kopen. Echt geen enkele fietsenwinkel / webshop kon hier tegenop. Na een bestelling op vrijdagmiddag werden de fietsen zaterdag al geleverd. Al met al: TOP

Geen!

• Personeel
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk !

Zoals ook per e-mail aangegeve: 1) Zorg dat er via ideal betaald kan worden dat is vele malen makkelijker & efficienter dna via een bankoverschrijving en komt de leveringssnelheid ten goede 2) zorg voor een telefoonnr op de site als (potentiele) klanten vragen hebben kan dat de drempel verminderen tov vragen per e-mail moeten stellen

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum