Verkeerd product besteld wegens te korte omschrijving. Dit werd keurig opgelost door het juiste product alsnog opgestuurd te krijgen. Top!

Super geregeld en snel

Top winkel

Prachtige fiets

Jammer dat ik niet gebeld werd door de transporteur dat de fiets geleverd zou worden Gelukkig kon de fiets veilig afgeleverd worden bij de huismeester

Een uitstekende webwinkel

Het artikel dat ik wilde bestellen was net op hem moment dat ik tot bestelling over wilde gaan uitverkocht. Nadat ik contact heb opgenomen met de kinderfietsshop heb ik zeer snel antwoord gekregen wanneer het artikel verwacht werd weer op voorraad te zijn. Met de belofte dat ze mij per mail op de hoogte zouden brengen zodra er weer vooraad was. Deze afspraken zijn allemaal nagekomen waardoor ik net op tijd de fiets voor mijn dochters verjaardag binnen had voor een uitstekende prijs.

Niks om aan te merken het ging vlekkeloos en op tijd geleverd

Niks om aan te merken het ging vlekkeloos en op tijd geleverd

Snelle levering Snelle en goede communicatie per mail en per telefoon Kijkt mee naar aanbiedingen van andere sites,en past hierop aan

Snelle , goede service

ik ontdekte een verschil in prijs bij een andere aanbieder. Prijs is meteen naar beneden gezet zodat de kinderfietsshop de laagste prijs garantie behoudt! Top service.

prima service

Blij met de snelle levering.

Netjes en zeer vlug geleverd, zeker een aanrader

Scherpe prijs en snelle levering!

Perfect. Goede webshop en binnen 1 dag de fiets op de stoep. Via mail keurig op de hoogte gehouden van leveringsproces en instructie voor assemblage helder en simpel. Prachtige fiets, scherpe prijs en blije dochter.

Snelheid top, verpakking minder

Step naar wens besteld, de verpakte doos zag er uit alsof iemand het al eens terug gestuurd had. Jammer als je t cadeau geeft.

Super service

Vorige week een fietsstandaard besteld Helaas de verkeerde geleverd, na 1 telefoontje werd het gelijk opgelost Volgende dag al een nieuwe standaard in huis, nu de juiste ! Goede en snelle service,zal zekers in de toekomst weer een bestelling plaatsen

Vlotte communicatie en snelle levering

Snelle levering van bestelde kinderfiets en e-mails werden binnen korte tijd beantwoord.

Goede service, snelle levering

Houden zich aan hun afspraak, snel besteld en snel geleverd. Erg blij met onze kinderfiets, mooi en prima kwaliteit.

Kwalitatief pefect! Ik ben enorm tevreden over het contact en de tijdigheid van leveren! Er is echt enorm effort gestoken in tijdig kunnen leveren van de fiets! Een dikke 10!!!

Goede service, heldere communicatie

Prima fiets, prima levering

De fiets werd netjes op tijd geleverd. Na een eerste proefritje was de trapper al kapot. Melding gemaakt en na twee dagen hadden we al een setje nieuwe trappers van een zwaardere kwaliteit ontvangen.

Slecht

2 dagen wachten op Mn bestelling en vrijdag kan ik alle buren af voor Mn bestelling maar nergens te bekennen. Ik heb contact opgenomen omdat er geen briefje in de bus was en 2 weken weg zonder fietsje voor de kleine.. baal als een stekker

Prima er ervaring

precies wat je mag verwacht van online shoppen

Super mooie fiets van Alpine

Snelle levering, goed product....

Voor een kinderfiets was ik op zoek naar een kleine en stevige standaard; hier gevonden, eenvoudig besteld en snel geleverd. Gewoon goed!

Ruim op tijd geleverd, binnen de 5 werkdagen aangegeven levertijd.

Perfecte service

Binnen een paar dagen na mijn bestelling ontving ik al een e-mail met daarin tijdstip van bezorging. Vervolgens wordt dit telefonisch ook bevestigd. De fiets werd keurig volgens planning bezorgd en was goed verpakt. De bezorger was super vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader dus!

Keurige service

snel geleverd en fietsje zat geheel gemonteerd (behalve natuurlijk de trappers) in de doos.

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum