Top prijs top service

We hadden op vrijdag avond een fiets besteld voor onze zoon. Hij zou de eerst volgende werkdag bezorgd worden. Netjes een mail gekregen dat de fiets verzonden was, helaas geen track en tracé. En maandag middag (dat is de eerst volgende werk dag) kwam daar de fiets. Prachtig ding! Dus goede service, komen hun belofte na en scherp geprijst. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle reacties en levering

Prijzen vanwege laagste prijs garantie snel aangepast. Correcte leveringen en communicatie

Snelle levering. Snelle respons op vraag!

Gewoon in orde!

Goede prijs, snelle levering, alles prima!

Helemaal prima!

Fantastisch geregeld!!!!

Voor de verjaardag van mijn dochters was ik op zoek naar een tweetal fietsen. Had de fietsen ergens anders besteld maar kreeg na bestellen de boodschap dat de fietsen pas een week later geleverd konden worden terwijl bij het bestellen 1-2 dagen werd beloofd. Vervolgens heb ik met Kinderfietsshop gebeld op donderdag om 17:10 en kreeg Remko aan de telefoon die aangaf ze snel te kunnen leveren. Ik heb de fietsjes besteld via de site en in overleg met Remko een kort bericht meegegeven dat hij ze uiterlijk maandag zou leveren. De volgende ochtend werd ik door de bezorger gebeld of er tussen 12:00 en 14:00 iemand thuis kon zijn want ze hadden de opdracht gekregen om de fietsjes zo spoedig mogelijk te leveren. Wat blijkt Remko heeft ‘s avonds de fietsjes nog gereed gemaakt zodat ze de volgende dag al geleverd konden worden. Wat een superservice. Kinderfietsshop bewijst dat een scherpe prijs niet ten koste van de kwaliteit hoeft te gaan. Staat je fiets er tussen dan is het aan te raden hem hier te bestellen.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Komt afspraken na, snelle levering en scherpe prijs.

Snelle verzending

De artikelen waren goed verpakt en snel verzonden.

Snelle levering van het bestelde

Jammer dat de vervoerder niet uit zichzelf aangeeft wanneer levering gaat plaatsvinden. Dat moet je zelf uitvinden op, in dit geval, site van dpd. Daar ook geen indicatie van tijd.

Snel geleverd..

Makkelijk te monteren en hufterproof..

Fantastisch, snel en doeltreffend

Super!!

Product uitgekozen, betaald, en binnen 2 werkdagen ontvangen. Echt super. Precies op tijd voor de verjaardag van mijn zoontje. Yeaayy

Goede snelle levering

Na een telefoontje ter bevestiging van de voorraad, fiets besteld en binnen dagen thuis geleverd. Prachtige fiets!

Snelle levering, goed ingepakt en een prachtige fiets ontvangen.

Een mooie fiets ontvangen, met een extra geleverde bagagedrager voor bredere fietsmanden. Snelle levering.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit

top

top verzorgd

super snelle levering, mooie degelijke kwaliteitsfiets

Super fiets gekocht

bedrijf doet wat het beloofd

Je moet wel een beetje gereedschap en kennis hebben om de bestelde fiets goed af te stellen. Masr dan heb je ook wat. Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Fijne communicatie

Ik had vraagje over de levertijd en dat kon per telefoon. Dat vind ik al een groot pluspunt. Het gesprek was duidelijk en eerlijk en beloftes zijn nagekomen.

Goed verpakt, snel geleverd. En ook nog eens de laatste prijs!!

Goed verpakt, snel geleverd. En ook nog eens de laatste prijs!!

Prima prijs en service

Duidelijke website en goede prijzen en een duidelijke communicatie.

Goede service, super step.

Step keurig geleverd, en goed verpakt. Waar voor je geld. Misschien een aanrader, voor mensen met weinig tot geen gereedschap. Om er sleutels bij te leveren. Ik ben monteur, dus voor mij geen probleem.

Tevreden

Vlot gestuurd nadat ik hem besteld had, netjes verpakt.

Perfecte service!

Zeer goede hulp bij de levering van DPD die fout ging.

Dorpsstraat 56

6871AM Renkum