Heeft een totaal van 2.861 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment96%
Klanten waarderen snelle en betrouwbare leveringen en heldere communicatie. Prijzen worden vaak genoemd als scherp met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Over het algemeen blijft de ervaring positief met behulpzame klantenservice en betrouwbare verzending.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Gebaseerd op 58 reviews
Het is altijd goed!
Nu inmiddels al drie fietsen gekocht! Zo blij dat ik deze webshop heb gevonden. Ze reageren snel bij vragen en ze bezorgen super snel! De fietsen worden zo goed als afgemonteerd afgeleverd.
Ik ben heel blij met deze aanbieder!
1 June 2025
Rosalie
Veenendaal
Vlot en zeer goede service
Het monteren van de autoped lukte mij niet, ik ben erg onhandig.
Gebeld en ik kon de volgende dag een gemonteerde step ophalen en de mijne inleveren. Dat is pas service.
27 May 2025
René
Haaksbergen
Mooie fiets
Mooie fiets, goed verpakt en goeie prijs.
26 May 2025
Sarah
Middelburg
Fijn contact, snelle levering en uitstekend product voor de beste prijs! Aanrader dus :)
24 May 2025
Rob
Eindhoven
Super levering en mooie fietsen! Dank
16 May 2025
Ellen Evers
Landsmeer
Mooie fiets en zeer snelle levering
De Alpina jongensfiets is een mooie stevige fiets en gemakkelijk in elkaar te zetten. Levering was zeer snel.
6 May 2025
Wilma
Dordrecht
De loopfiets kwam beschadigd aan. Hier zou ik als winkel wel op letten, misschien extra noppenfolie.
Maar de service erna was top:)
12 April 2025
Sarah
Middelburg
Snelle levering en goede kwaliteit
De aangeschafte kinderfiets voldeed helemaal aan de omschrijving en is van zeer goede kwaliteit. Bovendien werd de fiets snel geleverd en was het makkelijk de bestelling te plaatsen.
6 April 2025
Marc
Rotterdam
Enorm snel geleverd. mooi product erg goex verpakt. aanrader!!!
23 March 2025
Esther
Lichtenvoorde
Geweldige communicatie
Fiets super zoals afgebeeld ga er voor mijn andere kleinzoon ook snel 1 bestellen
23 March 2025
Wilma
Utrecht
Goede snelle service
Goede service en snel geleverd.
17 March 2025
Anja
's-Hertogenbosch
Uitstekende service en snelle levering bij KinderFietsenshop!!!
Een duidelijk omschreven website, met artikelen die tegen een redelijke prijs worden aangeboden. De producten komen precies zoals op de foto en in de omschrijving. De verzending is snel. Ik heb telefonisch contact gehad voor een snellere levering, omdat het een cadeau voor mijn zoontje was. Zij hebben dit snel opgepakt en direct verstuurd. De fiets was op tijd binnen, en mijn zoontje was er erg blij mee. KinderFietsenshop, hartelijk dank voor de snelle levering!
5 March 2025
Garik
Hengelo
super
Alles netjes geregeld en in perfecte staat.
Zelfs de chauffeur belde om te zeggen dat hij de fiets had afgeleverd.
17 February 2025
Kitty
Almere
great bike, good price with delivery
Easy to navigate and clearly designed website, had the model we were looking for. One of the lowest prices we could find including delivery. Arrived in a strong cardboard box with minimal assembly required, very happy with the purchase.
17 February 2025
no1dad
North Holland
Betaalbaar, snelle levering en goed contact.
16 February 2025
S
Assen
Zoals het overal hoort te gaan
Eenvoudige interface/bestelproces
Actuele statusupdates bestelling
Goed verpakt. snelle levering na bestellen.
Kwalitatief degelijk product
15 February 2025
Perry
OUD GASTEL
Gewoon top
Had een fiets besteld waren een paar dingetjes aan mis maar na een mailtje was het snel opgelost.
12 February 2025
michael
Goudswaard
Perfecte service en snel geleverd
Mooie fietsen en doen volledig aan de verwachting! De prijs is hier ook een stuk voordeliger dan elders.
5 February 2025
Bianca
Leiden
Goed verpakt en snel bezorgd
1 February 2025
heleen
Landgraaf
ik kan kinderfietsshop aan iedereen aanbevelen
De bezorging verliep allesbehalve voorspoedig. Om mijn kleinzoon niet teleur te stellen op zijn verjaardag verstuurd kinderfietsshop direct een nieuw loopfietsje. Top! Mocht ik weer een fietsje nodig hebben weet ik waar ik die bestel.
22 January 2025
Gertraud
voorburg
Snelle levering, vriendelijk geholpen!
Kinderfiets en zijwielen 'smiddags besteld, volgende dag binnen!
Voor de zekerheid met Remko gebeld, vriendelijk en goefd geholpen.
21 January 2025
Floor
Den Haag
Goede en snelle levering
Gezocht naar een specifieke step. Na even zoeken bij Kinderfietsshop uitgekomen. Besteld en direct info in mailbox en verzendingsbevestiging ontvangen. Een dag later werd er al geleverd!
Goede service!
Beveelt niet aan
25 December 2024
Rob
Haarlem
Top! Snel geregeld met goede productomschrijving/foto's
Super gedetailleerde productomschrijving, top! Was op zoek naar het gewicht van de fiets en bij vele sites staat deze er niet bij.
Snelle verwerking, levering, alles goed. Fietsje top, kind helemaal blij!
27 November 2024
Sonja Taylor
Huissen
Fantastische service
Een showmodel fiets gekocht, ze hebben deze toch kunnen versturen, gelukkig!
Alles super in orde en een heel mooi fietsje!
Mijn dochter is helemaal blij!
27 November 2024
eelke