Pluspunten
Vlotte mailwisseling.
VerbeterpuntenMen zou laten weten wanneer de levering was..dit gebeurde niet; stonden dus voor dichte deur. Telefonisch afspraak gemaakt voor data en bellen wanneer ze eraan kwamen. Spijtig genoeg weer niet gebeld. Maar gelukkig kwam ik net thuis. Dit is echter geen fout van dit bedrijf maar van de bezorging...
Pluspunten
Duidelijke web site, snelle levering en goede producten
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zeer snelle en nette levering. O.a.door telefonisch contact van het bedrijf over het tijdstip van levering. Top.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Er wordt telefonisch contact gezocht om het tijdstip van aflevering door te geven. Fiets was goed verpakt!
VerbeterpuntenTot nu toe geen. Misschien heb ooit de aftersales nodig maar dat zie ik met vertrouwen tegemoet op basis van de al opgedane ervaring!
Pluspunten
Levering duurde een dag langer dan verwacht, maar kwam uiteindelijk netjes ingepakt en zonder schade met duidelijke handleiding aan. Het installeren van de onderdelen was heel eenvoudig en onze zoon is heel blij met zijn nieuwe stoere fiets
VerbeterpuntenLevertijd beter aangeven. Website geeft 1-2 dagen aan en dit werden er drie. Via de website kan je de bestelling tracken maar de status was 2 dagen hetzelfde.
Pluspunten
Keurige snelle levering!
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenOp aangegeven tijd leveren. Terugbellen als iemand de voicemail inspreekt.
Pluspunten
Tweede maal een Puky fiets besteld bij Kinderfietsshop. Snelle levering, goed verpakt, snelle communicatie en idd laagste prijs garantie, zoals aangegeven op de website. Volgende fietsje bestellen we hier weer.
Pluspunten
Had de verkeerde standaard besteld en toen ik daar een mail over stuurde direct antwoord en ook gelijk de goede standaard gestuurd zonder problemen!!
Pluspunten
Snelle reactie's per e-mail. Ook telefonisch netjes geholpen.
Pluspunten
Goede verhouding prijs-kwaliteit. Nette, snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
netjes van te voren gebeld voor de exacte levertijd. product goed verpakt
Verbeterpuntenik mis de eventuele kortingscode acties
Pluspunten
Snelle reactie via mail en ontzettend goede snelle afhandeling!
VerbeterpuntenGeen, alles is naar wens verlopen!
Pluspunten
Snelle levering, Duidelijke communicatie En mooie fiets geleverd!
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mijn vraag. Zelfs op zondag! En vervolgens een snelle levering van de fiets. Top!
VerbeterpuntenDe koerier zou contact opnemen voor een leveringsafspraak. Dit is niet gebeurd, dus zelf maar even contact opgenomen. De afspraak gemaakt dat de chauffeur ca. een half uur van te voren zou bellen. Fijne service dacht ik. Maar helaas geen telefoontje gehad en vervolgens de fiets in een doorweekte doos achter het huis gevonden. Dat was toch wel grote teleurstelling.
Bedankt voor de feedback. Wij zullen het met de koerier bespreken zodat ze de afspraken gewoon nakomen. Kinderfietsshop.nl
Pluspunten
Snelle levering toppie
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum