Pluspunten
Er was 1 product ipv geleverd. Mail werd direct beantwoord. Product is meteen verstuurd en was dag erop in huis.
Pluspunten
Goede service en snelle levering!
Vreemde vraag als ik alleen mag reageren als ik tevreden ben. Hoe kan ik antwoord geven op b.v. De kwaliteit als we het product nog niet echt gebruikt hebben. Type particulier: grootouders Met vriendelijke groeten.
Pluspunten
Snelle afwikkeling van mijn bestelling en snelle levering!! De prijs was lager dan alle andere websites. Mijn vragen per mail werden heel snel beantwoord. Kortom... Top!! Ik zou kinderfietsshop zeker aanbevelen!!
Pluspunten
Snelle levering en meteen reactie op je mail! In 1week 2 fietsen besteld!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website met goede informatie. Goede prijs voor de fiets die wij hadden uitgekozen.
VerbeterpuntenDe levertijd viel tegen omdat het transportbedrijf/koeriersbedrijf waarmee wordt samengewerkt niet erg flexibel is in wanneer er geleverd kan worden.
Pluspunten
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en uitstraling van het product. De levering was snel en het product is in prima staat afgeleverd met een duidelijke montagehandleiding. Complimenten voor het geleverde fietsje en de wijze waarop het geheel door dit bedrijf de aankoop ondersteunt!
VerbeterpuntenProbeer de huidige kwaliteit vast te houden.
Pluspunten
Meedenken over een geschikt autopedje voor een 4 jarige. Souplesse door tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Betrouwbaar door afspraken na te komen.
Pluspunten
Vriendelijk en denken mee
Pluspunten
Voor het eerst iets besteld, super snel en nette levering
Pluspunten
Ik had de foute maat kinderhelm besteld en deze retour gestuurd. Zodra mijn pakket weg was en Kinderfietsshop dit via de vervoerder gemeld kreeg via e-mail hebben ze het vervangend artikel al opgestuurd (ze hadden de retour nog niet eens ontvangen). Dit getuigd nog eens van klantgericht handelen. Ik raad Kinderfietsshop van harte aan!
VerbeterpuntenIndien mogelijk wat meer maatgegevens (bijv. leeftijdsindicatie) aangeven bij kinderhelmen. Dan kunnen onoplettende klanten zich minder snel vergissen.
Pluspunten
Kinderfietsshop heeft een enorm goede service, prijzen zijn top, klantvriendelijk! goed bereikbaar via telefoon en mail. Absolute aanrader!
VerbeterpuntenLange levertijd via koerier. De koerier zet de doos ook niet binnen. Van de andere kant vindt ik het wel prettig dat de dure fiets niet door een sorteercentrum is hoeven te gaan.
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum