Pluspunten
Snelle order intake en afhandeling
Verbeterpuntenlevermoment laat doorgegeven, daardoor later binnen.
Pluspunten
Leuke fiets waar onze kleindochter heel gelukkig mee is. Ze reed er meteen op weg
VerbeterpuntenWellicht overwegen om een andere transporteur te gaan gebruiken. DHL heeft de fiets bij de buren geleverd, terwijl duidelijk was aangegeven dat we dat niet wilde
Pluspunten
Scherpe prijs. De fiets die we voor onze dochter besteld hadden werd snel geleverd. Helaas was de voorband lek. Na contact met Kinderfietsshop hebben ze direct een nieuwe binnenband opgestuurd. Prima service!
Pluspunten
Professioneel en vlotte, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenTip De transporteur belde mij 10 minuten van te voren dat hij kwam leveren, heeft mij niet eerder gebeld. Ik heb kunnen regelen dat er iemand was om de fiets aan te nemen, maar had liever (min. een dag) eerder gebeld willen worden.
Pluspunten
Goed!
Pluspunten
Supersnelle levering, product conform bestelling.
Pluspunten
Snelle bezorging.. Bellen op als ze willen bezorgen.
Pluspunten
Na het ontvangen van de fiets bleek het stuur iets scheef te zijn. Toen ik dit meldde kon in direct een nieuw stuur krijgen.
Pluspunten
Ben telefonisch zeer klantvriendelijk te woord gestaan door Remco. Zoals afgesproken was product binnen 2 werkdagen geleverd. Bedankt Remco.
VerbeterpuntenGa zo door. Ben uiterst tevreden.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle service.
Pluspunten
Snelle levertijd, super leuke prijs scheelde mij €84,- Top!
VerbeterpuntenAlleen even een ongeveer tijd door geven tussen bijv 9 en 12 wordt het geleverd
Pluspunten
Vriendelijk en duidelijk aan de telefoon, zeer snelle levering zoals telefonisch toegezegd. Scherpe prijs voor prachtige kinderfiets!
Pluspunten
Zeer snelle reactie op email
Pluspunten
Website erg overzichtelijk, goede klantenservice en snelle levering. Ook de communicatie tijdens de verschillende acties waren erg goed.
Pluspunten
Prima site ,goede snelle levering
VerbeterpuntenEr voor zorg dragen dat pakket onbeschadigd afgeleverd word
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum