Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering!
VerbeterpuntenVerpakken mag iets netter
Pluspunten
Snelle levering en goed product.
Pluspunten
Héél tevreden, op slechts 1 werkdag al geleverd! Topservice.
Pluspunten
Snelle service. Reageren ook snel via de mail. Top!
Pluspunten
Snelle reactie op informatie aanvraag, goede prijs en snelle levering
VerbeterpuntenDoos van fiets kwam wst gehavend aan, maar gelukkig de fiets helemaal in tact.
Pluspunten
Helder , betrouwbaar
VerbeterpuntenNazorg beter invullen aub daar komt repeat business van
Pluspunten
Mooie fietsje, kwaliteit goed. Bestellen en levering uitstekend. Zeer tevreden.
Pluspunten
Duidelijk en komt afspraken na
VerbeterpuntenNiets, is Ok zo
Pluspunten
Perfecte service! Door een vergissing was er een rode fiets geleverd ipv een blauwe. twee dagen later stond de juiste blauwe fiets reeds te blinken :) Heel snelle service, heel correcte afhandeling, en een prachtige fiets! bedankt!!
Pluspunten
mooie kwaliteit fiets, aardig personeel, je krijgt meteen antwoord op je vragen
Pluspunten
Was zelf erg laat met het plaatsen van een bestelling voor een fiets als verjaardagscadeau. Deze is met zeer veel spoed tijdig bezorgd. Top!! Bedankt voor de super service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Een hele mooie jongensfiets die conform afspraak is geleverd. Zoon blij en ik ook.
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum