Pluspunten
Heel behulpzaam met snelle levering van de fiets.
Pluspunten
Komen de afspraken na. Goede en duidelijke communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Volgens beschrijving 2-4 werkdagen levertijd. Op vrijdagmiddag besteld en al op dinsdag geleverd. Vooraf nog via mail een vraag gestuurd over een kinderfiets (ander model dan uiteindelijk aangeschaft) en hier ook snel en duidelijk antwoord op gekregen.
Pluspunten
Super snelle levering! Fantastisch!
VerbeterpuntenBezorgtijd vermelden
Pluspunten
Helemaal Ok!
Pluspunten
Duidelijke website en makkelijk bestelproces
VerbeterpuntenIk had een 20'' fiets besteld, en die zou volgende werkdag worden geleverd. Maar het pakket bleek toch te groot en moest via koerier bezorgd worden, Dat had langere levertijd en was ik niet over geinformeerd. Maar na 1 telefoontje was alles duidelijk en de dag daarna werd de fiets netjes bezorgd door een vrolijke chauffeur.
Pluspunten
Goede communicatie, product goed verpakt.
VerbeterpuntenOp maandagavond besteld, op website staat dat er na 1 à 2 werkdagen geleverd wordt, dan verwacht ik uiterlijk donderdag de bestelling te ontvangen, dit werd nu vrijdag, ook goed, maar vermeld dan een te verwachte levertijd van 1 à 3 werkdagen.
Pluspunten
Snelle levering en strakke verkoopprijzen
VerbeterpuntenIn de bevestigingsmail stond dat de koerier contact met ons op zou nemen over de exacte leverdatum en tijd. Dit is niet gebeurd, de koerier stond hier plots voor de deur, gelukkig was er iemand thuis om de fiets te kunnen ontvangen.
Portkosten naar het buitenland
Pluspunten
Snelle levering, behulpzaam en klantvriendelijk
Pluspunten
Goede communicatie, ook al gaat dit via de email en daarnaast snelle levering
Pluspunten
Soepel, snel geleverd, duidelijke website
VerbeterpuntenBeetje onduidelijk wanneer geleverd zou worden (sneller dan verwacht, niet echt verzendnotificatie), een blik op de leverbon (beetje vreemde koerier), een wonder dat het correct is afgeleverd (bij de buren)
Pluspunten
snelle levering : loopfiets werd na 1 werkdag in België geleverd. scherpe prijs
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum