Pluspunten
Snelle levering en prima prijs verhouding en goede afhandeling
VerbeterpuntenGeen verbeteringen houden zo
Pluspunten
snelheid van levering
lever het imbussleuteltje mee om de step in elkaar te kunnen zetten. geringe kosten, veel gemak voor de koper.
Pluspunten
Fijne communicatie, steeds op de hoogte gehouden over status van bestelling,
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als men al bij de bestelling het tijdstip van aflevering zou kunnen kiezen.
Misschien handig als je met track&trace gaat werken. Ik kreeg de avond ervoor een maître met je product is verzonden. En werd de volgende dag geleverd was net op tijd thuis om het pakket aan te nemen
De status mbt de bestelling kon gevolgd worden op de website van Kinderfietsshop. Echter er was geen informatie mbt de status van de levering. Niet op welke dag de bestelling werd geleverd en hoe laat. Het was goed dat de chauffeur een half uur van te voren belde zodat ik nog in de gelegenheid was iets te organiseren. Graag actief de voortgang melden wanneer de bestelling geleverd wordt: track-and-trace.
Pluspunten
Prima levering, volgens afspraak. Per mail goed van het hele proces op de hoogte gehouden, van betaling, inpakken tot telefonische afspraak voor levering. Daarnaast was deze fiets bij Kindershop het goedkoopst (geen goedkopere gevonden op internet). Helemaal top
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering Meerdere voorraad van 1 artikel
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenMet levering laat weten hoe laat de bezorger komt. Nu heel onduidelijk dat is niet handig.
Het zou handig zijn mocht het gereedschap, nodig voor de montage, bijgeleverd worden.
Pluspunten
Levert product vlot en volgens afspraak
VerbeterpuntenWellicht een nog wat scherpere prijs waar mogelijk
Pluspunten
Snel, goedkoopst en directe respons
VerbeterpuntenEigenlijk geen, het duurde alleen even voordat ik jullie gevonden had op Google (misschien ook marktplaats gebruiken voor advertenties?) Verder kan je misschien ook Duitsland als potentiële markt verkennen (ook daar ben je redelijk goedkoop).
Pluspunten
redelijke prijs en snelle levering (via TNT, beter dan ups /dpd)
Pluspunten
Snelle vlotte afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenBezorging met dpd liep niet geheel vlekkeloos, zonder ons te berichten kwamen ze een dag later
Pluspunten
Super snelle levering. Kwaliteit uitmuntend.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Dit bedrijf doet wat ze zeggen te doen, betrouwbaar dus, en dat is belangrijk!
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum