Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenMet levering laat weten hoe laat de bezorger komt. Nu heel onduidelijk dat is niet handig.
Het zou handig zijn mocht het gereedschap, nodig voor de montage, bijgeleverd worden.
Pluspunten
Levert product vlot en volgens afspraak
VerbeterpuntenWellicht een nog wat scherpere prijs waar mogelijk
Pluspunten
Snel, goedkoopst en directe respons
VerbeterpuntenEigenlijk geen, het duurde alleen even voordat ik jullie gevonden had op Google (misschien ook marktplaats gebruiken voor advertenties?) Verder kan je misschien ook Duitsland als potentiële markt verkennen (ook daar ben je redelijk goedkoop).
Pluspunten
redelijke prijs en snelle levering (via TNT, beter dan ups /dpd)
Pluspunten
Snelle vlotte afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenBezorging met dpd liep niet geheel vlekkeloos, zonder ons te berichten kwamen ze een dag later
Pluspunten
Super snelle levering. Kwaliteit uitmuntend.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Dit bedrijf doet wat ze zeggen te doen, betrouwbaar dus, en dat is belangrijk!
Pluspunten
Klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar
Pluspunten
Er was van de fabriek uit wat bedenkelijk installatiewerk gedaan, maar door de goed en snelle hulp was alles snel opgelost. Dat noem ik nu eens service!!!
VerbeterpuntenToch even checken of je alles opstuurt, maar jullie hebben dat heel snel opgelost, dus wij zijn tevreden :-).
Pluspunten
Ik kende het bedrijf nog niet maar de service was uitstekend. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging van het product. De levering ging ook snel.
Pluspunten
Afspraak na gekomen
Pluspunten
Bij kinderfietshop een kinderfiets voor mijn dochter gekocht. Ze waren de goedkoopste die ik kon vinden. De communicatie verliep via de mail maar ben zeer positief verrast met de communicatie. De levering was ruim op tijd.
Pluspunten
Direct de zijwieltjes opgestuurd toen bleek dat deze niet waren meegestuurd. Top service!!!
Pluspunten
Snel geleverd. Showroommodel gekocht, maar zag er nog heel netjes uit. Opsturen was gelukkig geen probleem, aangezien er stond dat je hem op moest halen.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Dorpsstraat 56