Pluspunten
Heel snel geleverd en goede prijs.
Pluspunten
direct telefonisch contact , rechtstreeks antwoord op je vraag
Pluspunten
Goed contact snelle levering, prijs goedkoper dan andere winkels
Pluspunten
Correct en snel geleverd
Pluspunten
Snel geleverd en goede communicatie. Track and trace was ook nauwkeurig.
Pluspunten
waar is mijn bestelde goederen ???
Verbeterpunten???
Hi Darek, I think there was a misunderstanding. You selected "pick up at our store" (in dutch: afhalen in Renkum). So you did not select shipping when you ordered. You can check this on your invoice. So we thought you would pick it up at our store. But it is no problem. We will ship your order today. You will receive it tomorrow. If you have anymore questions let me know. Remko Kinderfietsshop.nl
Pluspunten
Goede , snelle , makkelijke , eerlijke en betrouwbaar bedrijf !! In de zaak staan wel genoeg fietsen om uit te kiezen maar zekers een tip voor de klanten : kijk op de site en je hebt een fiets gevonden , zoveel keus dat er is , je kijkt je ogen uit !! Alle fietsenzaken in hengelo ov bezocht en in de omgeving , deze fiets wat mijn dochter wil had geen enkele zaak meer en kon ook niet besteld worden via batavus . Kijk op internet en ja hoor , kinderfiets shop had er nog 1 . Iedereen blij :) .
VerbeterpuntenAlles is top !!
Pluspunten
Reageren snel op mails
VerbeterpuntenKomen helaas hun belofte van laagste prijsgarantie niet na. Er is duidelijk aantoonbaar dat een andere winkel deze voor een lagere prijs aanbiedt en tevens op voorraad heeft. Echter ze bleven volhouden dat deze niet leverbaar was bij deze winkel en wilden dus niet mee gaan in de de prijsaanpassing. Kortom, Laagste prijsgarantie is er niet bij Kinderfietsshop. Dus heb de fiets ergens anders aangeschaft.
Wanneer u ergens een lagere prijs ziet dan horen we dat graag. Geeft u dan de link aan ons door per email. Wij passen dan de prijs aan. Wij rekenen wel de prijs inclusief de verzendkosten of eventuele afleverkosten (bij afhalen). Maar u betaalt dus nooit teveel. Het is ook van belang dat de fiets daadwerkelijk leverbaar is en niet alleen een lokkertje is dat ze niet kunnen leveren. Echter op de door u gestuurde pagina staat. / weer leverbaar vanaf week 33 / Dat is over 8 weken. Ik ging er dus vanuit dat de fiets niet geleverd kan worden. Ik hoop dat ik het zo iets heb kunnen verduidelijken. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Remko Kinderfietsshop.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Ook een extra vraag via de mail werd snel beantwoord.
Pluspunten
Snelle levering en goedkoop. Goeie kwaliteit
VerbeterpuntenZelf in elkaar zetten step niet ideaal
Pluspunten
Prijs, snelheid van levering, overzichtelijke website. Aflevering conform afspraak , eenvoudige afmontage. Zeer tevreden maar die bel........
VerbeterpuntenBel van fiets functioneert niet naar behoren. Moet een nieuwe komen
Pluspunten
communicatie en wat ze zeggen komen ze na.
VerbeterpuntenDE transporteur was een dag te laat en hier zou iets meer aandacht aan besteed kunnen worden al was het maar dat de norm van de shop gehaald word qua levering. Als de transporteur een belletje had gedaan dat het een dag later was gekomen dan was alles echt perfect geweest. Wat betreft de kinderfietsshop alleen maar lof. Een volgende fiets voor mijn zoon zal als de prijzen zo blijven ten opzichte van de andere shops zeker weer hier gehaald worden.
Pluspunten
Snelle levering. Snel antwoord op mijn email.
VerbeterpuntenVerzenden met dpd (klein pakketje) heb ik niet zo'n goede ervaring mee. Ik was niet thuis en moest behoorlijk ver fietsen om het op te halen. Er was niet bij de buren geleverd.
Pluspunten
fiets werd netjes gebruiksklaar geleverd! Alleen de trappers moesten er zelf nog even aangezet worden
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum