Pluspunten
Vlotte betaling,snelle levering, montage tijd correct, top! Goed product
VerbeterpuntenGeen opmerking
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Bedrijf waarbij ik fiets had besteld kon niet op tijd leveren. Aangezien ik daardoor in tijdnood kwam beloofde Kinderfietsshop de fiets de avond van de bestelling in orde te maken en de volgende ochtend te versturen. Ook complimenten voor het transsportbedrijf welke de dag erna meteen een plan maakte de fiets diezelfde dag nog in huis te hebben. Top !
Pluspunten
Erg tevreden, fiets snel binnen en tiptop in orde! Onze dochter is er erg blij mee!
Pluspunten
zeer tevreden , snelle levering en degelijk matereaal 10/10
Verbeterpuntengeen tips
Pluspunten
Weet ik niet zo gauw de step is wat beschadigt en is op die plaats overgespoten een blus er uit ook was de buigels van het sparbord krom gebogen dat was wat jammer
VerbeterpuntenGeen sullen met beschadiging versturen
Vervelend dat de step niet onbeschadigd bij u bezorgd is. Er zal helaas iets zijn misgegaan tijdens de bezorging. Ik kan de bestelling van u niet direct terugvinden. Wanneer u rechtstreeks contact met ons opneemt zullen wij de step omruilen. Team Kinderfietsshop.nl
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, genoeg keus en supersnel geleverd. Onze dochter is er erg blij mee!!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Ik bestelde voor mijn dochter een nieuwe fiets en deze werd de dag erna al bezorgd. Erg fijn! Trappers en mandje waren gemakkelijk te bevestigen en er kon al snel op worden gefietst.
Pluspunten
Alle dingen volgens afspraak. Geen bijzonderheden.
Bij de assemblage verkeerde schroeven meegegeven. Waren te lang. Dienden door ons op kortere lengte aangepast te worden.
Pluspunten
De goedkoopste Trial aanbieder, fietsen (bijna) volledig afgemonteerd geleverd en nog snel ook!
VerbeterpuntenTrack&trace meesturen met de verzendbevestiging, zodat de klant weet wanneer hij/zij het pakket kan verwachten.
Pluspunten
Top service en nazorg, Ik had een loopfiets met een foutje ontvangen. De nieuwe fiets was snel binnen voor dat de vorige retour was. Super Service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hele snelle levering en duidelijke omschrijving op internet.
Pluspunten
Er was een verkeerde riem geleverd ik kreeg kosteloos een andere binnen 1 dag was deze binnen en de verkeerde hoefde ik ook niet terug te sturen.
Pluspunten
Zeer goede service en communicatie. Daar kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.
VerbeterpuntenLeeftijd indicaties voor de fietshelmen toevoegen aan product beschrijvingen.
VerbeterpuntenBedrijf is heel goed
Pluspunten
Zeer vriendelijk en eerlijk aan de telefoon
Pluspunten
Supersnelle en correcte aflevering.
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum