Pluspunten
Snel bericht na een vraag van mijn kant. Het bestelde was inderdaad op de afgesproken dag bezorgd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Na een vraag per mail een snelle heldere reactie. Daarna snelle levering van het bestelde kinderfietsje. Voor een hele scherpe prijs inclusief zijwieltjes en een standaard! Moet bij anderen apart besteld worden! Helemaal goed!
VerbeterpuntenIets duidelijker vermelden wat wel en wat niet in de prijs is inbegrepen. Bespaart mailtjes en levert misschien extra klanten op
Pluspunten
Website overzichtelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer tevreden!
VerbeterpuntenGoede ervaringen, geen verbeterpunten.
Pluspunten
Goed advies gekregen voor dat wij overgingen tot een online bestelling.
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Fiets via de webshop gekocht. Helaas was er iets niet helemaal goed aan de fiets. Hierover een mailtje gestuurd, waar direct op gereageerd werd. Er werd gelijk een nieuwe fiets verstuurd met een retourenvelop om de oude terug te sturen. Wat een goede service en vertrouwen. Super tevreden en blij. Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Pluspunten
Echt snel geholpen en toen ik een vraag had werd ik prettig te woord gestaan en snel geholpen
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de kinderfiets kan echt wel beter. Er zitten onderdelen aan die niet heel stevig zijn. Ook vervelend dat er geen slot bij zat en deze er ook niet op kan worden gezet
Pluspunten
Super snelle levering en alles goed verpakt. Product, in dit geval een kinderloopfietsje, ziet er prima uit en is goed stevig.
VerbeterpuntenKan ik op dit moment nog niet zeggen omdat het de eerste keer is dat ik er wat besteld heb
Pluspunten
Onderdeel van een echte fietsenzaak met veel vakmanschap.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
De levering is prima gegaan en de step ziet er prachtig uit. Kwaliteit lijkt me goed. In juni krijgt mijn kleindochter deze cadeau dus ik weet nog verder niet hoe kwaliteit en gebruik bevalt.
Pluspunten
Goede scherpe prijs
Pluspunten
Abusievelijk verkeerde fiets besteld, per mail aangegeven en de volgende dag bericht dat het geen probleem was en een dag later hadden we de fiets binnen. Ben erg tevreden. Volgende bestellingen doe ik weer hier.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Dat ze de afspraken na komen
Pluspunten
De bezorger heeft telefonisch contact gezocht met ons. Ik was niet bereikbaar. Hij heeft mij toen een bericht gestuurd, die ik pas de volgende dag las. Hierin stond vermeld dat ze de fiets zouden leveren tussen 9.00 en 11.00. Deze heb ik direct die ochtend om 8.30 uur bevestigd dat het goed was en ze waren er al om 9.00 uur. Top! De fiets werd puntgaaf geleverd.
VerbeterpuntenOp de foto lijkt de fiets minder wit - eerder grijs. Misschien van witte fietsen buiten foto's maken. Kan enigszins teleurstellend zijn. Desalniettemin zijn wij ontzettend blij met de fiets!
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum