Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs!
VerbeterpuntenDoos was bij aflevering flink beschadigd en dicht getaped. Product niet beschadigd en werkt prima.
Pluspunten
webshop, prijs, bestelling plaatsen en betaling verwerken prima.
VerbeterpuntenBij veel webshops wordt, nadat het product overgedragen is aan de bezorger, een email gestuurd met een track and trace link waardoor het pakket en de bezorgtijd te volgen is. Nu ontving ik een email waarin gemeld werd dat het pakket overgedragen was en het bezorgen "meestal de volgende werkdag zou zijn", dan moet je die hele dag thuis zijn en als je pech hebt de volgende dag ook nog.
Pluspunten
Snelle levering en waar voor je geld
Pluspunten
Pluspunten
Komen keurig hun afspraken na. Ook perfecte service achteraf! Probleempje werd echt super netjes opgelost. Keurig bedrijf, goed bereikbaar en zeer betrouwbaar. Een echte aanrader!
Pluspunten
Snelle en goede levering voor een scherpe prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk en snel! De volgende dag al in huis....
Pluspunten
o k
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Leveren ontzettend snel en kwaliteitsfietsen.
VerbeterpuntenUit de foto en de omschrijving van de fiets bleek dat er geen snelbinders op zaten. Deze daarom los besteld bij jullie. Bij levering bleken toch al snelbinders op de fiets te zitten. Daardoor dus overbodig extra snelbinders besteld.
Pluspunten
Erg tevreden. Levering (rijklaar afhalen) was zeer vlot, en een ontbrekende afdekdopje lag na melding de dag er na al in de bus.
Geen ga zo door
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geweldige service en snelheid van de bezorging!!!!! Deze firma raad ik iedereen aan!!!
VerbeterpuntenZelf denk ik geen tips omdat zij gewoon nu al super hun best doen!!
Pluspunten
Snel leuk fietsje geleverd.
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum