Pluspunten
Goeie website en snelle levering, super
Pluspunten
Pluspunten
Loekie werd een dag na bestelling geleverd in een doos, zoals vermeld. Stuur zat muurvast en scheef, maar na gebeld te hebben, was hij goed los te krijgen door de tips van de helpdesk. Goede vakkennis en ze deden echt nergens moeilijk over (als u dit nog even probeert en ook dat lukt niet, halen we de fiets op en zorgen wij dat u op tijd weer een nieuwe heeft voor de verjaardag van uw zoon)
Pluspunten
Zeer vlotte levering. Zeer vlot gereageerd op het terugsturen van een deel van bestelling.
Pluspunten
Erg snel geleverd.
VerbeterpuntenDe levering is niet verpakt. Alleen plakband over de doos geplakt.
Pluspunten
Snel, en service gericht.
Pluspunten
Defect snel opgelost
VerbeterpuntenTijdslot voor aflevering was zeer krap en nauwkeurig , wat fijn is , echter moet je er dan wel zijn of vooraf bellen . Transportbedrijf hielp telefonisch wel goed mee.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, scherpe prijzen
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levertijd. Dit bedrijf doet wat zij beloofd. Bij andere bedrijven stond de fiets wel op de site maar was niet meer leverbaar. Ook de wensen m.b.t. de bezorging worden bij dit bedrijf keurig nagekomen. Complimenten!
Pluspunten
Op een dag bestellen.....volgende dag geleverd!
Pluspunten
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Snelle, keurige levering
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
vriende;lijk
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan
Pluspunten
Pluspunten
Heel goede service. Wij hadden een klacht over een geleverd artikel en hun oplossing was boven verwachting.
VerbeterpuntenKan niets bedenken....ga zo door
Pluspunten
... scherpe prijzen, erg snelle levering, goede (multimediale) info op website Deze onderneming doet het uitstekend m.i.
Pluspunten
Snelle Levering die nagekomen wordt.
Pluspunten
Super snelle levering
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum