Pluspunten
Goed te bereiken per telefoon, snel meegedacht met omzetten adres. Goed advies
Pluspunten
Snel en vlot geleverd conform bestelling. Heel tevreden!
Pluspunten
duidelijke site. no nonsens. fiets prima afgeleverd op de afgesproken tijd. en van te voren een keurig telefoontje voor bevestiging
Verbeterpuntenga zo door
Geen idee
Pluspunten
Mooi passend mandje erbij gekregen, Snelle bezorging, mail dat je weet wanneer de bezorging is Bij lekkende ventieltjes gelijk aangeboden nieuwe te sturen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mails werden snel beantwoord en afspraken zijn goed nagekomen.
Pluspunten
Geen enkel punt van kritiek: goede prijs, snelle levering, telefonisch contact goed verlopen en vervolgens afspraken nagekomen. Ik ben heel tevreden over deze bestelling.
Pluspunten
Enkele maanden na het ontvangen van de fiets bleek het slot niet goed. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg direct een nieuw slot toegestuurd. Top service!!
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering!! Top!
Pluspunten
Toen ik een aparte standaard bestelde, werd ik er op geattendeerd dat de fiets al een standaard had. Het geld hiervan werd netjes terug overgemaakt!
Pluspunten
Twee producten besteld. Snel geleverd en zelfs klein fabricage probleempje koplamp wordt netjes opgelost.
Pluspunten
Prijs aangepast na mededeling ander bedrijf goedkoper.
Pluspunten
Heel snelle levering, en fijn dat er geen verzendkosten zijn.
Pluspunten
Prima service en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, eindelijk een bedrijf die adverteert maar die ook werkelijk leverd binnen 4 dagen, communicatie perfect.
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum