Pluspunten
Fijn contact, afspraken zijn goed nagekomen. Goede prijzen. Gratis levering.
Pluspunten
Goede communicatie via e-mail
Pluspunten
Zeer snel na bestelling gemonteerd af te halen
Pluspunten
Goede telefonische bereikbaarheid en communicatie.Snelle levering!
Pluspunten
Zeer vlotte en correcte levering
Pluspunten
De prijs en gratis verzending
Pluspunten
Goede site en snelle goede levering
Pluspunten
een super mooie Autoped van het merk lief/ Stoer besteld, keurig direct na het bestellen al een bevestiging binnen. goede communicatie en snelle levertijd.
Pluspunten
Correct,netjes, snel en zakelijk
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel antwoord op mijn e-mail. ik werd geadviseerd dezelfde dag voor 15.00 te bestellen, dan zou het diezelfde dag verstuurd worden. De volgende middag had ik de fiets in huis!
Pluspunten
Op donderdagavond besteld. Andere dag binnen. Was niet helemaal duidelijk of dit ook gold voor de bestelde step. Gebrld en kreeg direct antwoord op mijn vraag. Kreeg een mail waarin vermeld stond hoe ik mijn bestelling kon volgen.
VerbeterpuntenWas niet helemaal duidelijk hoe de site werkte en aan de hand van welk nummer ik het pakket kon volgen.
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum