Pluspunten
Op donderdagavond besteld. Andere dag binnen. Was niet helemaal duidelijk of dit ook gold voor de bestelde step. Gebrld en kreeg direct antwoord op mijn vraag. Kreeg een mail waarin vermeld stond hoe ik mijn bestelling kon volgen.
VerbeterpuntenWas niet helemaal duidelijk hoe de site werkte en aan de hand van welk nummer ik het pakket kon volgen.
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Duidelijke website Behulpzaam personeel Concurrerende prijsstelling Duidelijke communicatie bij vertraging levering werd ik hier keurig tijdig van bericht en werd aan mij de keuze geboden te wachten of te annuleren. Netjes!
VerbeterpuntenWellicht een tip om op de website een waarschuwing te tonen dat de geleverde fiets afgemonteerd dient te worden. Benodigd gereedschap ontbrak evenals een montagehandleiding. Alle bouten natrekken, remmen afstellen, trappers met linkse en rechtse schroefdraad. Dat zal niet voor iedere afnemer goed gaan...
Pluspunten
Snelle levering en behalve de as alles snel te monteren
VerbeterpuntenTrap as lagers te strak.Krijgen de trappers moeilijk rond. Naar fietsenmaker om dit op te lossen. Helaas voor mij extra kosten
Wanneer er onverhoopt een probleem met een fiets is dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen het probleem dan verhelpen. Team kinderfietsshop.nl
Pluspunten
Helaas was de fiets niet leverbaar maar dit werd goed opgelost! Erg blij mee!
Pluspunten
Wat een goede service! Vrijdag besteld en dinsdag in huis! Zal de volgende fiets er zeker ook bestellen!!
Pluspunten
Zeer snel en prima geholpen en de fiets werd zelfs eerder afgeleverd dan aangegeven. Ik ben helemaal tevreden met deze manier van zaken doen.
VerbeterpuntenVooralsnog geen.
Pluspunten
Snelle levering van een prachtige fiets!
Pluspunten
Laagste prijs, snelle levering, vlotte behandeling van vragen per email en na bestelling werd de status van de levering correct doorgegeven. De volgende kinderfiets gaan we hier zeker weer bestellen, want ook het assortiment is zeer aantrekkelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering en service
NVT
Pluspunten
Super tevreden, de levering van de fiets verliep prima. Binnen een week was de fiets geleverd. Van te voren werd er per mail een bevestiging gestuurd van de bezorgdag. Vervolgens werd de avond voor de levering nogmaals telefonisch contact opgenomen en doorgegeven dat de levering de volgende dag plaats zou vinden en om hoe laat ongeveer! Echt super en de bezorging vond ook plaats op de afgesproken tijd. Er is zelfs rekening gehouden met de door ons indien mogelijk, aangeven bezorgdagen. Wij zijn echt super tevreden!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goeie Prijs. Snelle levering
Pluspunten
Heel goede informatie vooraf
Pluspunten
juiste prijs en zeer snelle levering
Pluspunten
Fiets voor mijn zoontje online besteld. Alles volgens afspraak verlopen. Supersnel, goede prijs en service en afgeleverd op de minuut, superblij mee!
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum