Pluspunten
Héél mooi fietsje! Erg mooi afgewerkt, lekker stevig frame. Was al bijna afgemonteerd toen we hem kregen. Heel erg goed verpakt in karton, plastic en een grote stevige doos.
VerbeterpuntenWe missen een fietsenstandaard! Er zitten wel zijwieltjes op, die voorkomen dat de fiets omvalt, maar onze dochter gaat meteen zonder zijwieltjes leren fietsen aangezien al zo goed op haar loopfietsje haar evenwicht kan houden. Nu moeten we dus nog op zoek naar een standaard.
Pluspunten
Hele snelle levering en grote keus in loopfietsjes Heb te kort geleden besteld om over de overgebleven punten te kunnen oordelen. Ik heb geen persoonlijk contact gehad en alleen geoordeeld over de punten die wel van toepassing zijn
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne afhandeling en snelle levering
Pluspunten
Goede prijzen Goede webshop Afspraken worden nagekomen
VerbeterpuntenBetaling achteraf mogelijk maken
Pluspunten
zeer goede comunicatie
Verbeterpuntenstoklijst
Pluspunten
Goede scherpe prijzen
VerbeterpuntenLevertijd was langer dan 3-5 werkdagen. Donderdag besteld, de vrijdag erop kwam de fiets pas( gelukkig net op tijd....)
Pluspunten
De service, communicatie en vakmanschap!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
vlot beantwoorden van de mail. kennis van de materie is uitstekend.
VerbeterpuntenHet enige wat ik zou kunnen bedenken is dat ik de fiets iets sneller had verwacht, maar uiteindelijk is het precies een week geworden.
Pluspunten
Gevraagd of de fiets op een bepaalde datum bezorgd kon worden. Dit was geen probleem.
Pluspunten
laagste prijzen, goed bereikbaar via telefoon en mail. Snelle reactie op vragen en meedenken in oplossingen.
Verbeterpuntencontroleer je bezorger, nu duurder het bijna een week langer voordat de fiets was bezorgd.
Pluspunten
Zeer snelle levering (volgende dag) en een belachelijk vette fiets voor 2/3 van de normale verkoopprijs! Een absolute aanrader deze webshop.
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Zeer goede service. De levering werd tijdig geleverd zoals afgesproken was. Wat de kwaliteit betreft: het ziet er degelijk uit maar dit zal bij gebruik nog moeten blijken.
VerbeterpuntenDe kosten voor levering in Belgie vallen wel wat duur uit. De doos waarin het vestje verpakt was was veel te groot. Een tiende van de doos was ruim genoeg geweest. Nazorg en garantie zal zich later moeten uitwijzen
Pluspunten
Begin van het jaar e-mail contact gehad over een kinderfiets die niet vooradig was. Keurig direct antwoord gekregen en op de hoogte gehouden en direct gehoord toen hij weer bestelbaar was. Erg fijn! Ook aanvullende vragen over het fietsje werden direct beantwoord. Levering was ook super snel, vrijdagmiddag besteld en betaald en zaterdag al in huis! Het fietsje is overigens ook echt super, de kleur is in het echt nog mooier dan op de foto's! Echt een stoere jongensfiets!
Pluspunten
Supersnel en flexibel. Ik had een verkeerde step besteld en de bestelling werd zonder problemen gewijzigd en een dag later al geleverd.
Pluspunten
Fiets was binnen 2 dagen geleverd, je wordt keurig gebeld om de bezorgtijd af te spreken. Helaas bleek bij onze fiets de ketting tegen de kettingkast aan te lopen. Na een telefoontje en 2 dagen later staat hier persoonlijk gebracht en gemonteerd een nieuwe fiets. Wat een service!!!!
VerbeterpuntenKettingkast rond laten draaien voor verkoop, dan was deze fiets niet op deze manier bij ons terecht gekomen.
Pluspunten
Goede prisj en snelle levering.
Levering volgens website 1-2 werkdagen, uiteindelijke levering 3 werkdagen, verder geen probleem!
Pluspunten
Snel levering en goedkoper dan de concurent tenminste voor de dingen die ik bestelde. Dochter is ook heel blij mee!
Pluspunten
Mijn ervaring is gering, maar wat ik heb ervaren was zeer positief
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum