Pluspunten
Snelle reacties, fantastisch meegedacht, flexibel, afspraken uitstekend nagekomen. Echt een geweldig gevoel bij deze shop. Ik voelde me echt een gewaardeerde klant, geen nummer. Een verademing om weer eens mee te maken.
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken.
Pluspunten
bijna enkel lof voor dit bedrijf. veel dank.
Verbeterpuntende scherpste prijs klopt niet helemaal. andere sites gaan er (licht) onder. ik begrijp dat de concurrentie hard is, maar zou liever 'eerlijke' prijs lezen.
Beste Erik,<br /> Wij geven laagste prijs garantie. Mocht u het product elders goedkoper zien (inclusief de verzendkosten) laat u het dan weten.<br /> Wij passen de prijs dan voor u aan.<br /> Remko<br /> Team kinderfietsshop.nl
Pluspunten
Goede duidelijke website en snelle levering ondanks drukke kerstperiode
Pluspunten
Snel en goed geleverd
VerbeterpuntenZou er geen weten
Pluspunten
je kunt er op aan wat afgesproken is levertijd had te maken met tijdelijk niet leverbaar
Pluspunten
makkelijke website,prijs/kwaliteitverhouding goed,snelle levering en de fiets kwam puntgaaf uit de verpakking!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
goeie fiets voor een goede prijs.
Verbeterpuntenbetere standaard.
Pluspunten
Wij zijn nieuwe klanten en hebben een eerste bestelling geplaatst via internet. Heb deze fiets op 10 december 2013 besteld even na 16.00 uur. De volgende dag geleverd op mijn zoon zijn verjaardag. Te Gek! Een goed afgeleverd product. Bedankt !
Verbeterpunten- aan de levering kan het in ieder geval niet liggen - dat kan niet sneller!
Pluspunten
Allemaal netjes verlopen. Prima zaken.
Pluspunten
Degelijke goeie step
VerbeterpuntenIn het pakket zit geen in bus sleuteltje om het stuur vast te zetten. Gek soort zuinigheid. Gelukkig hadden wij de juiste maat (5) in huis. Wie dat toevallig niet heeft, maar de step zoals wij ook cadeau geeft, zal met een gefrustreerd kind zitten die niet direct even met de step kan spelen.
Pluspunten
Mooie prijs en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering!!!!
VerbeterpuntenVerpakking had beter gekund!!!!!!
Pluspunten
Supersnel, niets mis mee
Pluspunten
snelheid, iets voor half 4 besteld, om 4 uur lag het klaar en kon ik het mee nemen
Verbeterpuntende foto en prijs van een product op de site kwamen niet overeen met de winkel.
Beste klant,<br /> We hebben de foutieve prijs van de toeter in de winkel aangepast.<br /> Team kinderfietsshop.nl
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, zeer snel geleverd. Geen schade of puntjes op de fiets kunnen vinden. Top!!!
Pluspunten
Snelle levering zoals voorspeld (1 werkdag) en het produkt voldoet aan de verwachting, kortom helemaal goed.
VerbeterpuntenDe bezorger (DPD) zou volgens u kontakt met ons opnemen voor aflevering, dit is echter niet gebeurd. Dit is weliswaar niet uw fout, maar misschien is dit hun standaard werkwijze. In dat geval zou u deze informatie beter niet kunnen geven. Met vriendelijke groet, W.v/dM
Pluspunten
makkelijk besteld, prompt geleverd
VerbeterpuntenIn de doos had de zadelstang de mogelijkheid om tegen de verf van de fiets aan te botsen, waardoor een chipje lak afgesplinterd was. Vroeger of later kan de lak altijd beschadigen maar bij een nieuwe fiets is dat wel jammer. Gelukkig was hij op tijd afgeleverd voor Sinterklaas, dat is ook de reden waarom we hem gewoon houden en niet terug sturen :-) Misschien tegen de fabrikant zeggen dat ze daar beter op letten ivm transport.
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum