Pluspunten
Makkelijk te monteren
VerbeterpuntenHet lampje achterop mag steviger, ging meteen stuk. De benodigde gereedschap bijvoegen.
Pluspunten
Goede telefonische bereikbaarheid en vraagafhandeling.
Pluspunten
Prima product voor prima prijs. Lokale fietsenmaker zou circa 55% duurder zijn!!! De lokale fietsenmaker gun ik een goed belegde boterham, maar dit is onacceptabel. Vandaar mijn aankoop via internet.
VerbeterpuntenDoos licht beschadigd, lichte lakschade. Gebruiksaanwijzing bijleveren mag maar is geen noodzaak. Duw volgende keer een flyer of foldertje in de doos. Dat geeft net wat meer cachet!
Pluspunten
De eenwieler is heel snel geleverd. De roze kleur was mooi fel, helemaal zoals het moest. Perfect, hartelijk dank hiervoor.
Pluspunten
Ben zeer tevreden snel geleverd en alles zat nieuw en netjes in de doos verpakt Mvg fam knop
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten
Pluspunten
Snel, vriendelijk, goede kwaliteit en prijs!
Pluspunten
Door vakantie werd er later geleverd, maar dit werd keurig vooraf doorgegeven. Ook al bij het plaatsen van de order / op de website. Er is tijdens het ordertraject duidelijke communicatie over de order/levering. Fiets werd keurig verpakt en op de afgesproken datum aangeleverd.
Pluspunten
Snelle antwoorden op vragen via de mail, problemen worden snel opgelost. Super ervaring en goede service. Zoon is helemaal blij met zijn mooie fiets.
Pluspunten
Super snel geleverd. Erg blij met de prijs echt goedkoper dan andere sites.
Pluspunten
Top.... Snelle bezorging, wordt netjes op de hoogte gehouden hoe de bestelling ervoor staat dmv email....
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum